Λευκάδα: Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας – Δείτε φωτογραφίες

07:02 6/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Τα νησιά του Ιονίου προσελκύουν κάθε χρόνο πάμπολλους επισκέπτες για τις καλοκαιρινές εκδρομές του για το μοναδικό φυσικό τοπίο και τις υπέροχες παραλίες τους.

Η Λευκάδα δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση του μοναδικού αυτού κανόνα. Η Λευκάδα είναι ένα νησί στο οποίο μπορείς να φτάσεις οδικώς.

Για να βρεθείς σε μια απ´ τις υπέροχες παραλίες της αρκεί να διασχίσεις με το αυτοκίνητο σου τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, την υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας- Ακτίου ή την Εγνατία Οδό.

Συχνές διαδρομές εκτελεί και το ΚΤΕΛ

Λευκάδας με διαδρομή περίπου πέντε ωρών απ´την Αθήνα, ενώ αν βρίσκεσαι Πρέβεζα απέχεις μόλις 30 λεπτά.

Πόρτο Κατσίκι: Για την παραλία Πόρτο Κατσίκι η φήμη προηγείται του ονόματός της, αφού θεωρείται μια απ’ τις καλύτερες ακρογιαλιές ολόκληρης της Μεσογείου. Θα την βρεις στην νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, μια ώρα απόσταση απ’ το κέντρο, προτίμησε να ακολουθήσεις την παραλιακή διαδρομή. Μόλις φτάσεις θα αντικρίσεις πυκνή βλάστηση και 100 σκαλισμένα σκαλιά, ένας παράδεισος επί γης.

Η ακτή της είναι στρωμένη από μικρές πέτρες ενώ τα γαλαζοπράσινα βαθιά νερά της και οι βράχοι που την περικυκλώνουν, την κάνουν σίγουρα ένα απ’ τα πιο γραφικά μέρη για να κολυμπήσεις.

Η παραλία είναι ανοργάνωτη γι’ αυτό φρόντισε να έχεις τα προβλεπόμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

To άρθρο Λευκάδα: Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας – Δείτε φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λευκάδα, Μερικές, Ελλάδας – Δείτε,lefkada, merikes, elladas – deite