Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

06:33 6/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Το πρώτο μισό της ημέρας, η διέλευση Άρη – Ποσειδώνα σε κάνει να νιώθεις πεσμένη. Δεν έχεις κίνητρο. Είναι κάτι προσωρινό που μπορεί ωστόσο να αποδυναμώσει την αποφαστικότητά σου. Για αυτό, είναι προτιμότερο να μην γεμίσεις την ημέρα με υποχρεώσεις. Κράτα το πρόγραμμα λιγάκι πιο χαλαρό. Ταυτόχρονα μπορεί να νιώθεις λίγο αποξενωμένη, σαν να μην μπορείς να βασιστείς σε κανέναν, γιατί δεν ξέρεις

τι να περιμένεις από τους άλλους.

Μετέτρεψε αυτή την ενέργεια σε κάτι θετικό, εστιάζοντας την προσοχή σου σε ένα ζήτημα που αφορά εσένα και μόνο εσένα. Δείξε πως είσαι ανεξάρτητοι και θα δεις πως αυτοί που σε ενδιαφέρουν να έρθουν πίσω από μόνοι τους και θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Μην περιμένεις να τους ευχαριστήσεις όλους τώρα. Είναι αδύνατον!

Δίδυμοι: Η διαφάνεια και η ανάγκη σου για διασκέδαση, δημιουργούν ευκαιρίες σήμερα. Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε βρει με λιγοστή ενέργεια. Εάν αισθανθείς ανεξήγητα πεσμένη ή κουρασμένη, να ξέρεις πως χρειάζεσαι άμεσα κάτι δημιουργικό στη ζωή σου. Μια ασχολία που να σε ανεβάζει. Μπορεί να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα τώρα, αλλά μην της επιτρέψεις να σε παρασύρει.

Αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι ένα διάλειμμα. Μην αγνοείς την διαίσθησή σου. Εκείνη ξέρει. Μπορεί να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις σχετικά με την αυτοπεποίθηση σου, αλλά τελικά αισθάνεσαι αισιόδοξη και θετική για όλα εκείνα που σε περιμένουν μπροστά.

Καρκίνος: Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι μπερδεμένο ή αόριστα τεταμένο. Και αυτό γιατί τίποτα δεν πηγαίνει με βάση το πρόγραμμα που έχεις δημιουργήσει. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μην αντιμετωπίζεις τα πράγματα με βιασύνη. Και μην πιέχεις καταστάσεις.

Το κλίμα μπορεί να μοιάζει χαοτικό. Αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου. Κάτι σου λείπει. Είναι η καλύτερη στιγμή να βάλεις μπροστά την φαντασία σου. Τι είναι αυτό που μπορεί να επιφέρει ισορροπία στην ζωή σου τώρα; Αυτό πρέπει να ψάξεις να βρεις.

Λέων: Το πρώτο μισό της ημέρας, περίπλοκα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια από το πουθενά. Ο θυμός ή η δυσαρέσκεια που τόσο επιτυχημένα κρύβεις τόσο καιρό, τώρα μπορεί να εμφανιστεί με διάφορους, απροσδόκητους τρόπους. Τα συναισθήματά σου είναι μπερδεμένα τώρα και δυστυχώς θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπη με αυτά. Μην τα αφήσεις όμως να σε σε κάνουν ό,τι θέλουν.

Δυσκολεύεσαι πολύ να βρεθείς απέναντι από τα δικά σου προβλήματα, για αυτό προσπαθείς να λύσεις των γύρω σου. Βλέπεις αυτή την διαδικασία σαν απόδραση. Αλλά στην πραγματικότητα, κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και μόνο. Οι σκέψεις σου για θέματα του παρελθόντος αρχίζουν και γίνονται πιο ξεκάθαρες, παρόλο που μέχρι τώρα έμοιαζαν εξαιρετικά περίπλοκες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023,pebti 6 iouliou 2023