Μαριάννα Κιμούλη: Η συμβουλή που κρατάω από τον πατέρα μου είναι ότι το επάγγελμα χρειάζεται μεγάλη αντοχή

08:31 5/4/2024 - Πηγή: NewsIt

“Δεν βιώνω ακόμη πολύ το θέμα με την αναγνωρισιμότητα” ομολογεί η Μαριάννα Κιμούλη.

Στη σχέση με τον πατέρα της και επίσης ηθοποιό, Γιώργο Κιμούλη αλλά και στη διαχείριση για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς αναφέρθηκε η Μαριάννα Κιμούλη στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

«Σίγουρα με επηρεάζουν οι αρνητικές κριτικές και τις ακούω, ειδικά αν προέρχονται από άτομα τα οποία εκτιμώ. Μπορεί και να με κάνουν καλύτερη.

Ζούμε πάντως σε μία εποχή που ειδικά στα social media

επικρατεί μια τρομακτική ανθρωποφαγία και προσπαθώ να προστατεύομαι από αυτό όσο μπορώ. Σίγουρα κάποιες φορές θα έχω στεναχωρηθεί» σημειώνει χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός. 

«Δεν βιώνω ακόμη πολύ το θέμα με την αναγνωρισιμότητα και η αλήθεια είναι πως δεν έχω προετοιμαστεί καθόλου για αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε αυτό».

Η επιτυχημένη διαδρομή και το όνομα που έχει «χτίσει» ο μπαμπάς σου, Γιώργος Κιμούλης, όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε αρνητικά η θετικά; Ποια συμβουλή σου έδωσε και την έχεις σαν φυλαχτό;

«Ειλικρινά θα πω και τα δύο (και αρνητικά και θετικά). Σε λίγα χρόνια από τώρα θα μπορώ να βγάλω ένα πιο ακριβές συμπέρασμα. Η συμβουλή που κρατάω από εκείνον είναι ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται μεγάλη αντοχή» απαντά η Μαριάννα Κιμούλη.

To άρθρο Μαριάννα Κιμούλη: Η συμβουλή που κρατάω από τον πατέρα μου είναι ότι το επάγγελμα χρειάζεται μεγάλη αντοχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαριάννα Κιμούλη,marianna kimouli