Μια «αισιόδοξη» μπάρα για καλό σκοπό

10:03 30/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Εσείς, έχετε δοκιμάσει τη μπάρα που γίνεται το νέο must;

Με την καθημερινότητα να μας σαρώνει αναζητάμε συνεχώς μια καλή είδηση. Ένα καλό νέο.

Αυτό το νέο θα μπορούσε άραγε να είναι μία μπάρα; Η απάντηση είναι ότι και θα μπορούσε και μπορεί. Γιατί, πλέον, μια μπάρα, μπορεί να «δώσει» περισσότερα από γεύση και ενέργεια.

Αρκεί, βέβαια να είναι η νέα μπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks. Η πρώτη μπάρα με κοινωνική προσφορά.

Κυριολεκτικά. Κι αν ακόμη δεν έχετε ακούσει για το σημαντικό της έργο, τώρα είναι η ώρα!

Σε μια πρωτοποριακή δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Γρηγόρης ένωσε τις δυνάμεις του με την School Synergy Snacks για έναν πολύ σημαντικό, ιερό σχεδόν, σκοπό: να προσφέρει εργασία σε νέους με αναπηρία. Ευκαιρίες που μάλλον δεν θα τις είχαν αλλιώς.

Για το λόγο αυτό, ο Γρηγόρης συνεργάζεται με τη School Synergy Snacks, μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ‘Ένταξης Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων (Κοιν.Σ.Επ.), που έχει στο επίκεντρο την επαγγελματική αποκατάσταση νέων με νοητική αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές.

Γιατί ο Γρηγόρης θέλει, και κυρίως μπορεί, να προσφέρει σε νέους με αναπηρία κοινωνική και εργασιακή ένταξη. Γιατί δικαίωμα στην εργασία έχουμε όλοι και κανένας δεν πρέπει να μπαίνει στο περιθώριο.

Έτσι ο Γρηγόρης δημιούργησε και λάνσαρε τη μπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks, η οποία συσκευάζεται από νέους με αναπηρία.

Οι μπάρες Γρηγόρης – School Synergy Snacks, είναι ιδιαίτερα γευστικές και ποιοτικές, με υψηλή διατροφική αξία, υψηλή περιεκτικότητα φυτικών ινών και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Η δε συσκευασία τους είναι μοντέρνα και γεμάτη χρώμα. Μάλιστα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η συσκευασία της μπάρας Γρηγόρης – School Synergy Snacks είναι η αποτύπωση της αισιοδοξίας που προσφέρει στους νέους, που πλέον μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Η μπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks, πωλείται αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρηςκαι online στο gregorys.gr ή το Gregory’s e-order app.

Με κάθε αγορά μπάρας όλοι εμείς οι καταναλωτές στηρίζουμε την εργασία των νέων με αναπηρία και γινόμαστε αρωγοί σε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια ένταξής τους στο επιχειρησιακό στίβο.

Γιατί ο Γρηγόρης πιστεύει σε μία κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης και με αυτή την πρωτοβουλία, μας ευαισθητοποιεί όλους σε αυτή την κατεύθυνση.

Εσείς; Ακόμη να δοκιμάσετε την μοναδική μπάρα… για καλό σκοπό;

To άρθρο Μια «αισιόδοξη» μπάρα για καλό σκοπό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μια «αισιόδοξη» μπάρα για καλό σκοπό,