Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός «σταύρωσαν» τη Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό

21:05 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον β’ ημιτελικό της Eurovision και ενώ μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, σχολίασαν η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσούρος μέσα από τις εκπομπές τους, το Σάββατο (11.05.2024).

Η Ναταλία Γερμανού, υπενθυμίζεται, είναι… νικήτρια Eurovision, αφού είχε γράψει μαζί με τον Χρήστο Δάντη, τους στίχους του My Number One,

με το οποίο κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου στο Κίεβο το 2005. Τόσο η ίδια όσο και ο Κώστας Τσουρός «κάρφωσαν» τη Μαρίνα Σάττι για τη συμπεριφορά της.

«Διαρκεί περίπου μισή ώρα η press conference και θέλω να μου επιτρέψετε να πω το εξής: με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή στην οποία, όπως και να έχει το πράγμα, μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε σήμερα επειδή πριν από 19 χρόνια έχω βρεθεί και ‘γω σε αντίστοιχη press conference.

Ήμασταν και εμείς πολύ κουρασμένοι, ίσως όχι όσο η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χαμουρηθούμε γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη και η ένταση που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν όλοι με τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις είτε που θα δεχθούμε εμείς είτε που θα δεχθούν όλοι οι άλλοι στο τραπέζι.

Δεν προσπαθώ να κάνω τον συνήγορο ή τον κατήγορο κανενός, απλώς παραθέτω την δική μου άποψη. Το κλείνουμε το θέμα αυτό κάπου εδώ» είπε η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» για την εικόνα της Μαρίνας Σάττι να χασμουριέται και να «κάνει» ότι κοιμάται ενώ στη συνέντευξη Τύπου μιλούσε η τραγουδίστρια από το Ισραήλ.

   

Από την πλευρά του, μέσα από την εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» ο Κώστας Τσουρός ήταν πιο αιχμηρός για την Ελληνίδα τραγουδίστρια. Ο παρουσιαστής έκρινε ότι η συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι ήταν αντίδραση στη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision.

«Το πιθανότερο είναι ότι ήθελε κάτι να δείξει με αυτή τη στάση. Προφανώς ήθελε να αντιδράσει στη συμμετοχή του Ισραήλ και προφανώς το έκανε με αυτόν τον τρόπο. Για μένα, αυτός ο τρόπος ήταν σαν να ήταν ένα κακομαθημένο 8χρονο, που ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή και της ήρθε να αντιδράσει έτσι.

Από εκεί και πέρα, καλώς να αντιδράσεις, καθένας έχει το δικαίωμα να αντιδράσει στο Ισραήλ, αλλά εκείνη τη στιγμή είχε δίπλα της την τραγουδίστρια του Ισραήλ.

Έπρεπε τουλάχιστον να σεβαστεί ότι η συνάδελφός της έδινε τη συνέντευξη τύπου. Και εκείνη τη στιγμή, δεν έχεις απέναντί σου την κυβέρνηση του Ισραήλ, αλλά μια τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη χώρα αυτή. Οπότε φαντάζομαι ότι επειδή οι λαοί δεν ευθύνονται για τίποτα, δε πρέπει να αντιμετωπίζουν και τέτοιου είδους ενέργειες. Αυτή είναι η δική μου γνώμη.

   

Αυτό δεν είναι πολιτική στάση, είναι ένα καπρίτσιο. Δεν είναι ότι θες έτσι να δείξεις μια θέση, είναι ένα καπρίτσιο απλά» είπε ο Κώστας Τσουρός.

To άρθρο Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός «σταύρωσαν» τη Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναταλία Γερμανού, Κώστας Τσουρός, Μαρίνα Σάττι,natalia germanou, kostas tsouros, marina satti