Ο Αθανάσιος Τσακρής έτοιμος να «θυσιαστεί» για να μπει στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης

11:31 19/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Την πρόθεσή του να «θυσιαστεί» εξέφρασε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αθανάσιος Τσακρής, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ λέγοντας πως σε περίπτωση που εκλεγεί την ερχόμενη Κυριακή (24.9.2023) ο Στέφανος Κασσελακής, αυτός προτίθεται να παραιτηθεί για να μπει στην Βουλή ο νέο πρόεδρος

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης,

τότε το πιθανότερο είναι στον ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθήσουν να βρουν μία λύση για το γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης ήταν 9ος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και δεν έχει καταφέρει να μπει στην Βουλή.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι να θυσιαστεί ένας από τους τρεις εκλεγμένους βουλευτές Επικρατείας, δηλαδή ο Όθωνας Ηλιόπουλος, η Έλενα Ακρίτα ή ο Ευάγγελος Ηλιόπουλος και στη συνέχεια να παραιτηθούν οι άλλοι 5 επιλαχόντες, ώστε ο Στέφανος Κασσελάκης να μπει στη Βουλή.

Ένας από τους υποψήφιους βουλευτές Επικρατείας που θα κληθεί να παραιτηθεί είναι και ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αθανάσιος Τσάκρης, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε διατεθειμένος να το κάνει, ώστε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στη Βουλή τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 

To άρθρο Ο Αθανάσιος Τσακρής έτοιμος να «θυσιαστεί» για να μπει στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθανάσιος Τσακρής, Βουλή, Στέφανος Κασσελάκης,athanasios tsakris, vouli, stefanos kasselakis