Ο Ντιόγκο ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας

20:10 20/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Στα 37 του χρόνια, ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, Ντιόγκο Λουίς Σάντο, ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, με τελευταίο του σταθμό, την Johor Darul Ta’zim στη Μαλαισία.

Ο Ντιόγκο αποτέλεσε σπουδαίο ταλέντο στο ξεκίνημα της καριέρας του, αγωνιζόμενος και στις μικρές εθνικές της Βραζιλίας, με τον Ολυμπιακό να δαπανά ένα… μυθικό ποσό για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι

του 2008. Μετά από μία μέτρια πρώτη χρονιά όμως, έχασε τη θέση του στους Πειραιώτες και η καριέρα του πήρε στη συνέχεια την… κάτω βόλτα.

Μετά τον Ολυμπιακό επέστρεψε έτσι στη Βραζιλία, ενώ ακολούθησαν μία σειρά από ομάδες σε μη προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, όπως αυτό της Ταϊλάνδης. Στα 37 του χρόνια λοιπόν, ο ίδιος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ανακοινώνοντας το γεγονός μέσα από το Instagram.

Η ανάρτηση του Ντιόγκο

«Μου πήρε λίγο χρόνο για να σκεφτώ πώς να εκφράσω αυτό που νιώθω, κυρίως επειδή δεν ήμουν σίγουρος πώς να βάλω τόσα πολλά διαφορετικά συναισθήματα σε ένα κείμενο, ή πιο συγκεκριμένα πώς να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να αποχαιρετήσω το ποδόσφαιρο.

Είχα το πιο όμορφο ταξίδι, παρά τα απρόβλεπτα γεγονότα και κάποιες απογοητεύσεις, η πορεία ήταν γεμάτη επιτυχίες. Σε ευχαριστώ, ποδόσφαιρο! Σε αποχαιρετώ σήμερα ως παίκτης, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις για πάντα στη ζωή μου!».

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diogo Luis Santo (@diogoluis_santo)

Ο Ντιόγκο ανήκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από το 2008 μέχρι το 2013.

To άρθρο Ο Ντιόγκο ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα