Από Παρασκευή νέο καυτό τριήμερο - Πότε θα πάρουμε ανάσα, τι προβλέπει ο Θοδωρής Κολυδάς

11:50 17/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Σε κλοιό καύσωνα κινείται όλη η χώρα καθώς όπως όλα δείχνουν οι υψηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν στη χώρα τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, ο αντικυκλώνας που πλήττει τον Ευρωπαϊκό Νότο σε συνδυασμό με τη θερμή μεταφορά στις κατώτερες στάθμες φέρνουν ένα νέο κύμα καύσωνα με υψηλές θερμοκρασίες.

Μάλιστα, οι πιο ζεστές του μέρες του καύσωνα αναμένεται να είναι η Παρασκευή, το Σάββατο και η Κυριακή. 

Σταδιακή

υποχώρηση της θερμοκρασίας αναμένεται από την ερχόμενη Δευτέρα και από τα βόρεια.

Δείτε το tweet: «Οι Υψηλές οι τιμές του αντικυκλώνα στον Ευρωπαϊκό Νότο και η έντονη θερμή μεταφορά στις κατώτερες στάθμες, ιδιαίτερα την Παρασκευή και το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα οδηγήσουν σε μεγάλη διάρκεια της ζέστης. Από ερχόμενη Δευτέρα και από τα Βόρεια διαφαίνεται υποχώρηση».

Οι Υψηλές οι τιμές του αντικυκλωνα στον Ευρωπαϊκό Νότο και η έντονη θερμή μεταφορά στις κατωτερες στάθμες, ιδιαιτερα την Παρασκευή και το προσεχές Σαββατοκυριακο, θα οδηγήσουν σε μεγάλη διάρκεια της ζέστης. Από ερχόμενη Δευτέρα και από τα Βόρεια διαφαίνεται υποχωρηση. pic.twitter.com/zSnlYpqfME

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) July 17, 2023

To άρθρο Από Παρασκευή νέο καυτό τριήμερο - Πότε θα πάρουμε ανάσα, τι προβλέπει ο Θοδωρής Κολυδάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευή, Κυριακή -, Θοδωρής Κολυδάς,paraskevi, kyriaki -, thodoris kolydas