Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας LIVE: Ο Κάνααν κάνει... πάρτι στο ΣΕΦ

20:53 24/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζαλγκίρις Κάουνας, με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στη φετινή Euroleague.

Την 3η διαδοχική νίκη του στη Euroleague αναζητά ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ.

lang="el-GR">Μετά το «διπλό» επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι και τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΣΕΦ τη «διαβολοβδομάδα» που πέρασε, η ομάδα του Πειραιά θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη λιθουανική ομάδα, για να βελτιώσει το ρεκόρ του, το οποίο βρίσκεται στο 5-4.

Το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσο και ο Σακίελ ΜακΚίσικ. Εκτός παραμένει ο άτυχος του αγώνα με τους Ισραηλινούς στη «Χάλα Πιονίρ», Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας μετράει μία νίκη λιγότερη (4-5) από τους Πειραιώτες. Ο Κάζις Μακσβίτις δεν υπολόγιζε στον Ναζ Μήτρου-Λονγκ και αυτός είναι και ο λόγος που οι «πράσινοι» της Λιθουανίας τον άφησαν ελεύθερο για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός (δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής).

Θυμίζουμε πως η Ζαλγκίρις Κάουνας ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, με 73-71, για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Το παιχνίδι διευθύνουν οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Oύρος Νίκολιτς (Σερβία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).

Το συγκεκριμένο ματς είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον Ίγκνας Μπραζντέικις, καθώς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Euroleague, με τη φανέλα της Ζαλγκίρις την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

To άρθρο Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας LIVE: Ο Κάνααν κάνει... πάρτι στο ΣΕΦ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας LIVE, Sold, ΣΕΦ,olybiakos - zalgkiris kaounas LIVE, Sold, sef