Ολυμπιακός: «Συνάντηση Αλ Νασρ με Πέδρο Μαρτίνς στην Αθήνα, το επόμενο 24ωρο οι ανακοινώσεις» γράφουν οι Άραβες

14:53 5/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού μπαίνει και πάλι σε μετεγγραφικά “σενάρια”. Σύμφωνα με την έκδοση του “Goal” στην Σαουδική Αραβία, ο προπονητής των Πειραιωτών συναντήθηκε με την διοίκηση της Αλ Νασρ.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής (05.12.2021) με τους ανθρώπους της Αλ Νασρ στην Αθήνα,

για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Από το δημοσίευμα δεν ξεκαθαρίζεται το αν η συζήτηση αφορούσε την άμεση συμφωνία των δυο πλευρών ή το ενδεχόμενο να συνεργαστούν από το προσεχές καλοκαίρι.

Να αναφέρουμε ότι οι Σαουδάραβες βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά την αποχώρηση του Πέδρο Εμάνουελ. Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, αλλά δεν δείχνουν να ανησυχούν για το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, πως θα ήθελε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι στην Premier League.

«Η διοίκηση της Αλ Νασρ προχωρά τις διαπραγματεύσεις της με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον Πορτογάλο προπονητή σήμερα (σ.σ. Κυριακή 5/12) στην Αθήνα. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Ολυμπιακού», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

 

الميدان الرياضي

إدارة النصر تقطع شوطًا كبيرًا في المفاوضات مع المدرب بيدرو مارتينيز.

الإدارة اجتمعت مع المدرب صباح اليوم في أثينا.

الإعلان سيكون خلال الـ 24 ساعة القادمة.

مارتينيز يقود حاليًا فريق أولمبياكوس اليوناني. pic.twitter.com/LjTWD5WInv

— موقع جول السعودي – GOAL (@GoalSA) December 5, 2021

To άρθρο Ολυμπιακός: «Συνάντηση Αλ Νασρ με Πέδρο Μαρτίνς στην Αθήνα, το επόμενο 24ωρο οι ανακοινώσεις» γράφουν οι Άραβες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Συνάντηση Αλ Νασρ, Πέδρο Μαρτίνς, Αθήνα, 24ωρο, Άραβες,olybiakos, synantisi al nasr, pedro martins, athina, 24oro, araves