Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου: Αποκαλυπτήρια στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για το ανανεωμένο τριφύλλι

11:43 23/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (23/9, 20:00, ACTION 24) την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός δίνει τα τελευταία του φιλικά τεστ πριν το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, με την ανανεωμένη ομάδα

του Εργκίν Ατάμαν να αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Οι πράσινοι, χωρίς τον Βιλντόσα στη σύνθεση τους, θέλουν να εμφανίσουν ένα καλό πρόσωπο μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (17:00), η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα διεκδικήσουν τον “τίτλο” στον τελικό της Κυριακής (24/9).
Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το ACTION 24.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

17.00 Αναντολού Εφές – Παρτίζαν
20.00: Παναθηναϊκός – Μπάγερν

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

17.00: Μικρός Τελικός
20.00: Τελικός
22.00: Απονομές

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου: Αποκαλυπτήρια στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για το ανανεωμένο τριφύλλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου, Αποκαλυπτήρια, Παύλος Γιαννακόπουλος,panathinaikos – bagern monachou, apokalyptiria, pavlos giannakopoulos