Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι θα διεξαχθούν κανονικά με οπαδούς στις κερκίδες

13:29 11/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε “λουκέτο” στις κερκίδες όλων των αγώνων της Super League 1, για τους επόμενους δύο μήνες, αλλά τα παιχνίδια Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα για το Europa League και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι για το Conference League, θα πραγματοποιηθούν κανονικά με οπαδούς στις εξέδρες.

Με βάση όσα ανακοίνωσε

ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας στην Ελλάδα, δεν περιλαμβάνονται τα Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα για το Europa League και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι για το Conference League, τα οποία και είναι προγραμματισμένα για την ερχόμενη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Αμφότερα θα διεξαχθούν έτσι με κόσμο στις εξέδρες.

Αντίθετα, ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε συγκεκριμένα, ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα για την 6η αγωνιστική του Europa League, την ίδια ημέρα, θα γίνει χωρίς οπαδούς των Πειραιωτών και ενώ οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν “μάχη” για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και το 2024 μέσα από το Coference League.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι θα διεξαχθούν κανονικά με οπαδούς στις κερκίδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα, ΠΑΟΚ – Ελσίνκι,panathinaikos – makabi chaifa, paok – elsinki