Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Αιώνιο» ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας

11:04 10/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Λεωφόρο (21:30, Newsit.gr, Cosmote Sport 1) με στόχο να κάνουν το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου Ελλάδας.

Πρώτο ντέρμπι “αιωνίων” για το 2024. Παναθηναϊκός

και Ολυμπιακός “μάχονται” στη ¨Λεωφόρο, για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ντέρμπι στο “Απ. Νικολαΐδης” διεξάγεται με τις δυο ομάδες σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση και διαφορετικούς προπονητές, σε σχέση με το “ματς” που έδωσαν στο “Καραϊσκάκης” -για τη Super League– και διεκόπη, μετά την πτώση κροτίδας και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 στη Λεωφόρο στη Super League κι ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή του πρωταθλήματος, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός, μετά από τη Λαμία, γνώρισε την ήττα και από την ΑΕΚ, μένοντας στο -8 και με τον Κάρλος Καρβαλιάλ – ήδη – να τελεί υπό κρίση.

Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει τους τραυματίες Παλάσιος, Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον. Ανέτοιμος κρίθηκε ο Μπαρτ Σένκφελντ, ο οποίο… προορίζεται για το ντέρμπι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Επιστροφή στην αποστολή για τους Ρούμπεν Πέρεθ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν ανακοίνωσε αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Καρβαλιάλ δεν έχει στις επιλογές τον τραυματία Ελ Αραμπί, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Πεπ Μπιέλ και Γιόβετιτς. Εκτός λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική του Μαρόκου για το Κόπα Άφρικα ο Ελ Κάαμπι.

Η ρεβάνς του αγώνα είναι προγραμματισμένη την επόμενη εβδομάδα (17/01, 21:00) στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ – Τζούριτσιτς, Αϊτόρ, Ιωαννίδης

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα – Αλεξανδρόπουλος, Έσε – Μασούρας, Ποντένσε, Φορτούνης- Ναβάρο

Διαιτητής: Γιούλιεν Βάινμπεργκερ (Αυστρία)

Βοηθοί: Xάιντερχαϊχ-Κόλμπιτς (Αυστρία)

VAR: Mάνουελ Σχέτενγκραμπερ

AVAR: Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

4oς διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Αιώνιο» ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα