«Έκλεισε» και τον Βίτορ Ούγκο ο Παναθηναϊκός! Την Κυριακή στην Ελλάδα για υπογραφές ο έμπειρος αμυντικός

22:00 20/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» τον Βίτορ Ούγκο, με τον 32χρονο αμυντικό να έρχεται την Κυριακή(21/01) στην χώρα μας προκειμένου να ανακοινωθεί από την ομάδα.

O Παναθηναϊκός ήρθε σε σε συμφωνία με την Μπαΐα για την απόκτηση του Βίτορ Ούγκο, με τους «πράσινους» να κάνουν δικό τους τον 32χρονο αμυντικό.

Ο Βίτορ Ούγκο

θα έρθει στην χώρα μας την Κυριακή(21/01) προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Κάπως έτσι το «τριφύλλι» θα προσθέσει στο δυναμικό του άλλον ένα ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας, με τον έμπειρο στόπερ μάλιστα να γίνεται συμπαίκτης για μια ακόμη φορά με τον Τάσο Μπακασέτα, αφού είχαν συνυπάρξει στην Τράμπζονσπορ.

Ο Βίτορ Ούγκο αναμένεται στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα με πτήση από το Μάντσεστερ, με τον ίδιο στη συνέχεια να περνά από ιατρικά, προτού υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Αυτή μάλιστα θα είναι η τέταρτη χειμερινή μεταγραφή για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, μετά τους Λημνιό, Ακαϊντίν και Ντραγκόφσκι.

 

To άρθρο «Έκλεισε» και τον Βίτορ Ούγκο ο Παναθηναϊκός! Την Κυριακή στην Ελλάδα για υπογραφές ο έμπειρος αμυντικός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Έκλεισε, Βίτορ Ούγκο,panathinaikos, ekleise, vitor ougko