Παναθηναϊκός: Τζούρισιτς και Τσέριν ανεβάζουν στροφές ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

14:09 28/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/01, 21:00, LIVE από το Newsit.gr) στην 16η αγωνιστική της Super League 1 και οι Φίλιπ Τζούρισιτς και Άνταμ Τσέριν ανέβασαν ρυθμούς

στο Κορωπί.

Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού ενόψει της επανέναρξης της Super League 1, πραγματοποιούνται πλέον με τον Φατίχ Τερίμ στη θέση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά χωρίς ακόμη τους Φίλιπ Τζούρισιτς και Άνταμ Τσέριν, που προέρχονται από μικροτραυματισμούς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι όμως πλέον σε καλύτερη κατάσταση και αναμένεται σύντομα να επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα, ώστε να τεθούν στη διάθεση του νέου προπονητή τους, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ανέβηκαν οι στροφές στο «Γ. Καλαφάτης» στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει, πέραν από προθέρμανση και rondo, αρκετή μπάλα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και μικρές εστίες.

Ατομικό πρόγραμμα σε πιο έντονο ρυθμό ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, θεραπεία οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Κλεϊνχέισλερ.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Τζούρισιτς και Τσέριν ανεβάζουν στροφές ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Τζούρισιτς, Τσέριν, ΠΑΣ Γιάννινα,panathinaikos, tzourisits, tserin, pas giannina