ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Για το τρίποντο κορυφής οι «ασπρόμαυροι»

13:50 14/1/2024 - Πηγή: NewsIt

O ΠΑΟΚ υποδέχεται στην άδεια Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα(20:30, Novasports Prime, LIVE από το Newsit.gr), με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να αφήσουν πίσω τους την ήττα απέναντι στον Άρη για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως δεν

έχει εύκολο έργο μπροστά του, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία της Super League, ωστόσο αποτελεί «σκληρό καρύδι» και μέχρι στιγμής έχει βάλει αρκετές δυσκολίες σε όλες τις ομάδες.

Το συγκρότημα του Ρασβάν Λουτσέσκου προέρχεται από την ήττα ενάντια στον Άρη εκτός έδρας για την περασμένη αγωνιστική, αποτέλεσμα που έριξε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μια θέση στην οποία οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν, ωστόσο δεν περνά από το χέρι τους, καθώς την ίδια ώρα η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Το «τριφύλλι» με 40 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή της Super League, με τον ΠΑΟΚ και την Ένωση να ισοβαθμούν στην 2η θέση με 38.

Όπως μπορεί να καταλάβει ο κάθε ένας, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει τη δουλειά του απέναντι στον ΠΑΣ και την ίδια ώρα να δει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι, προκειμένου να μάθει σε ποια θέση θα βρεθεί στο τέλος της ημέρας.

To άρθρο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Για το τρίποντο κορυφής οι «ασπρόμαυροι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα,paok – pas giannina