Πάτρα: «Η Χριστίνα Τσάκωνα εμμένει στην ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου της Μαλένας»

12:24 3/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Η πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο, με τις αναλύσεις ιατροδικαστών να πλαισιώνουν νέες μαρτυρίες από συγγενείς και φίλους του ζευγαριού…

Για την ιατροδικαστική έκθεση για την Μαλένα και την νέα κατάθεση, που έδωσε η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, που ζήτησε και εκταφή της σορού του κοριτσιού, μίλησε ο ιατροδικαστής Παντελεήμων Αλεξάνδρου. Όπως είπε, «η κ. Τσάκωνα εμμένει στην ηπατική

ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου. Σωστά αιτήθηκε την εκταφή της σορού της Μαλένας, για να εξαχθούν πρόσθετα στοιχεία, στο πλαίσιο αναψηλάφησης των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για τα αίτια θανάτου του κοριτσιού.

Υπάρχει ένα κενό, διότι δεν υπάρχει ανάλυση στην παθολογοανατομική έκθεση για τα είδη των κυττάρων που υπήρχαν, ώστε να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα. Αν γίνει εκταφή, δεν θα εξεταστεί ο μυελός, θα εξεταστεί το οστό. Αδιαμφισβήτητα, στα 3 με 5 χρόνια, όλες οι μελέτες έχουν εντοπίσει ουσίες και μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα».

Ποικίλες αντιδράσεις προκαλούν και οι μαρτυρίες που φιλοξένησε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, σχετικά με το οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, που έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία με κεταμίνη της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. 

Σύμφωνα με μία εκ των μαρτυριών στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου «έλεγε τον καφέ από εδώ και από εκεί, ασχολιόταν με μαγείες, με τέτοια πράγματα», ενώ η ίδια η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών «βεβαίως πήγαινε να της πουν τον καφέ… Για την μαγεία, είχε την μάνα». Προσέθεσε δε πως πήγαινε να της πουν τον καφέ μόνο για ότι είχε να κάνει με τον Μάνο Δασκαλάκη «που είναι, τι κάνει, με ποια είναι, τι ράνει, ειδικά τελευταία με μια κοπέλα από την Αθήνα», ενώ «ούτε καν την ένοιαζαν τα παιδιά της».

Click4more: Πάτρα: Ανατροπή και νέο μπάχαλο με ευρήματα στο θρίλερ με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα 3 νεκρά παιδιά

Φίλη του ζευγαριού, περιέγραψε ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια και πάλι την μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, λέγοντας πως «σε μαγαζί, η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο σαν να μην έτρεχε τίποτα, 15-20 ημέρες μετά από τον θάνατο της Μαλένας. Δεν θα καθόμουν να χτυπήσω και παλαμάκια σε μια γιαγιά που έχει χάσει το εγγόνι της Φύγαμε άρον άρον, άδειασε το μαγαζί μετά από λίγο».

To άρθρο Πάτρα: «Η Χριστίνα Τσάκωνα εμμένει στην ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου της Μαλένας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα