Πέμη Ζούνη: Στεναχωριέμαι σχεδόν για το OPEN

21:33 17/12/2023 - Πηγή: NewsIt

“Γυρνάει πολύ εναντίον τους αυτό” εξηγεί η Πέμη Ζούνη.

Το πρόωρο τέλος για τον “Έρωτα φυγά” θέλησε να σχολιάσει η Πέμη Ζούνη, την Κυριακή, όταν και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ

«Είμαι καλά γιατί και τα νέα είναι καλά για το σίριαλ που διαβάζω ότι μάλλον θα πάμε σε άλλο κανάλι. Σταμάτησε ξαφνικά προχθές από το OPEN χωρίς

να είναι το τελευταίο επεισόδιο.

Ξαφνικά, βγήκε μια ανακοίνωση μέσα στην ημέρα, εκεί που μας έλεγαν πως “όχι παιδιά, θα τελειώσει ομαλά γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου”.

Τελοσπάντων, έγινε… ποιος ξέρει τι και σταμάτησε ξαφνικά αλλά το καλό νέο είναι ότι διαβάζω πως θα πάμε σε άλλον σταθμό» τόνισε αρχικά η δημοφιλής ηθοποιός.

«Το λέω έτσι γιατί κυκλοφορούν πολλά αλλά μέχρι να τελειώσει το θέμα και να μπουν οι υπογραφές, η επίσημη ενημέρωση θα είναι αύριο, Δευτέρα. Από την παραγωγή όμως εμείς συνεχίζουμε γυρίσματα κανονικά άρα προχωράμε».

«Με όλο αυτό που έχει συμβεί από τον κόσμο, τέτοια στήριξη τρελή δεν έχει ξαναγίνει, στεναχωριέμαι σχεδόν για το OPEN.

Γιατί είναι πολύ εναντίον τους όλο αυτό. Με τα νούμερα που έκανε και την αποδοχή του κόσμου, σχεδόν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι γιατί γυρνάει πολύ εναντίον τους αυτό. Εμείς επιβιώνουμε και πάμε σε ένα μεγάλο κανάλι» δήλωσε επίσης η Πέμη Ζούνη.

To άρθρο Πέμη Ζούνη: Στεναχωριέμαι σχεδόν για το OPEN δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμη Ζούνη, Στεναχωριέμαι, OPEN,pemi zouni, stenachoriemai, OPEN