Πολλά σχόλια για την κίνηση της Εμινέ Ερντογάν να χαϊδέψει νάνο

18:29 13/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει στα social media η κίνηση της Εμινέ Ερντογάν να χαϊδέψει στο κεφάλι έναν νάνο, την ώρα που ο σύζυγός της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκφωνούσε ομιλία στην πόλη Καχρανμανμαράς, μία από αυτές της Τουρκίας που χτυπήθηκαν σφοδρά από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

Την ώρα που μιλούσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους πληγέντες του σεισμού, η Εμινέ στεκόταν δίπλα του μεταξύ του πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί γύρω από τον πρόεδρο της Τουρκίας. Θέλοντας να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό

της μετά την τραγωδία του σεισμού, έκανε μια λανθασμένη κίνηση.

Συγκεκριμένα, χάιδεψε στο κεφάλι έναν νάνο που στεκόταν δίπλα της, νομίζοντας ότι είναι κάποιο παιδί που επλήγη από τον σεισμό. 

Η στιγμή κυκλοφορεί σε βίντεο στο Twitter:

Emine Erdoğan kısa boylu adamı çocuk zannedip başını okşaması sosyal medyada gündem oldu. pic.twitter.com/4GocA2o9JE

— HaberKargaa (@Haberkargaa) February 13, 2023

Λόγω των απανωτών πληγμάτων που έχει δεχθεί η κυβέρνηση Ερντογάν, με αποκορύφωμα την οργή του κόσμου για τα κτήρια που κατέρρευσαν σαν πύργοι από τραπουλόχαρτα μετά τον φονικό σεισμό, φαίνεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος «επιστράτευσε» την Εμινέ στο επικοινωνιακό του «παιχνίδι».

«Η Εμινέ Ερντογάν η οποία λατρεύει να αγκαλιάζει παιδιά, δάκρυσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της» γράφει το Anadolu για την επίσκεψη της Εμινέ στα 16 βρέφη από το Καχραμανμαράς.

Η ίδια είχε γράψει για τη συγκεκριμένη επίσκεψη στα social media ότι «η καλή κατάσταση της υγείας των 16 θυμάτων του σεισμού που μεταφέρθηκαν από το Καχρανμανμαράς στην Άγκυρας με το προεδρικό αεροσκάφος κατόπιν οδηγιών του Προέδρου μας, αναπτερώνει λίγο τις ελπίδες μας.

Cumhurbaşkanımızın talimatı ile Kahramanmaraş'tan Ankara'ya Cumhurbaşkanlığı uçağıyla nakledilen 16 depremzede bebeğimizin sağlık durumlarının iyi olması bir nebze de olsa umutlarımızı tazeledi. Devletimizin emin ellerindeler. pic.twitter.com/peaxytPFqh

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) February 8, 2023

Τα βρέφη είναι στα ασφαλή χέρια της κυβέρνησης. Θα παρακολουθώ προσωπικά την εξέλιξη της πορείας της υγείας τους. Εύχομαι καλά νέα για όλα τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί από την καταστροφή και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους».

To άρθρο Πολλά σχόλια για την κίνηση της Εμινέ Ερντογάν να χαϊδέψει νάνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολλά, Εμινέ Ερντογάν,polla, emine erntogan