Σασμός: Σατανικό σχέδιο από Καλλιόπη και Βασιλική για την εξόντωση του φονιά του Νικηφόρου

12:32 19/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Δευτέρα 20 έως και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. 

Η αποκάλυψη για το θάνατο του Πέτρου διαλύει τη Μαρίνα. Η Καλλιόπη και η Βασιλική εξυφαίνουν ένα σατανικό σχέδιο, με έναν και μόνο στόχο: την εξόντωση του φονιά του Νικηφόρου.

Ο Αντρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Καθώς ο Αντώνης υποβάλει

την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει.

Το επεισόδιο της Τρίτης 21 Νοεμβρίου δεν θα μεταδοθεί λόγω του αγώνα ΕλλάδαΓαλλία στις 21:45 για τα προκριματικά του Euro 2024 που θα μεταδοθεί από τον Alpha.

Σασμός: Δευτέρα 20 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 33

Η αποκάλυψη για το θάνατο του Πέτρου διαλύει τη Μαρίνα, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στον Αντώνη. Τυφλωμένη από τον πόνο, οδηγείται σε μία ακραία απόφαση. Τέσσερις μήνες μετά, στο χωριό επικρατεί μια απόκοσμη ηρεμία.

Η Εύα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τα σχέδιά της για εκδίκηση, ενώ η Βασιλική δεν μπορεί να ησυχάσει μέχρι να βρεθεί ο φονιάς του γιού της. Τη στιγμή που η αστυνομία αρχίζει να βλέπει φως στις έρευνές της, ο Ανδρέας έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις διαδικασίες για να στείλει τον Λάζαρο με την οικογένειά του στην Τουρκία.

Σασμός: Τετάρτη 22 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 34

Η επιμονή του Αστέρη να κρατήσει την Αργυρώ και το παιδί μακριά από την οικογένειά του, την βάζει σε υποψίες. Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό. Εκείνος αποφασίζει να μάθει τι έχει συμβεί και διατηρεί τέτοιο μένος με την οικογένειά του.

Τα ανίψια της Καλλιόπης καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Λάζαρο. Η ενημέρωση της καπετάνισσας θα δημιουργήσει ένα σατανικό σχέδιο, σε συνεργασία με τη Βασιλική, με έναν και μόνο στόχο: την εξόντωση του φονιά του εγγονού της.

Σασμός: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 35

Η Καλλιόπη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική να περιμένει μέχρι να καταστρώσει κάποιο σχέδιο. Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα από τον Αστέρη για την απομάκρυνσή του από την οικογένειά του, αλλά του αποσπά μόνο μια υπόσχεση πως θα της μιλήσει όταν είναι έτοιμος.

Ο Αντρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Καθώς ο Αντώνης υποβάλει την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει.

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Σασμός: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

To άρθρο Σασμός: Σατανικό σχέδιο από Καλλιόπη και Βασιλική για την εξόντωση του φονιά του Νικηφόρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός –, Σατανικό, Καλλιόπη, Βασιλική, Νικηφόρου,sasmos –, sataniko, kalliopi, vasiliki, nikiforou