Σκουρλέτης: «Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα» – Αιχμές και κατά Τσίπρα

12:04 16/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Σφοδρά πυρά κατά του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης (16.11.2023) ο πρώην γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης

Για τη στάση του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Σκουρλέτης είπες στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1

«Ορθώς

ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να τηρήσει μια ουδέτερη στάση κατά τη διάρκεια της εκλογής του νέου πρόεδρου του κόμματος, αλλά δεν την υποστήριξε αξιόπιστα όταν επέτρεψε στη μια πλευρά να χρησιμοποιεί το όνομά του».

Στη συνέχεια, ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι «ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση» και πρόσθεσε ότι «ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Κασσελάκης υιοθετεί επιχειρήματα του Μητσοτάκη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του την περίοδο 2015 – 2019». 

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ιδρύσουν νέο κόμμα, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι αυτό που προέχει είναι να γίνουν ουσιαστικές διεργασίες για τη συγκρότηση ενός μετώπου, από όλους όσους τώρα ή και παλιότερα έχουν αποχωρήσει από το κόμμα.

Τέλος, αναφορικά με το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί ενός τέτοιου κόμματος, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «η ονοματολογία δεν είναι της παρούσης προέχει να βρούμε το στίγμα ενός τέτοιου χώρου».

Δείτε το βίντεο:

To άρθρο Σκουρλέτης: «Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα» – Αιχμές και κατά Τσίπρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ, – Αιχμές, Τσίπρα,skourletis, syriza, – aichmes, tsipra