Στέφανος Κασσελάκης στο TikTok: Το μάθατε; Πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη χούντα

17:57 8/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Νέα ανάρτηση – αυτή τη φορά στο TikTok – έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το κράτος δικαίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει γι’ άλλη μία φορά αιχμές για «προπαγάνδα Μητσοτάκη» που «δεν επιτρέπει να το μάθετε».

Με βίντεο που ανάρτησε στο TikToK ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,

Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει για την καταδίκη της Ελλάδας από την ευρωβουλή ότι «είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!».

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει:

«Συνέβη κάτι συνταρακτικό χθες. Το μάθατε;

Πώς να το μάθετε, όταν αυτό που θέλουν να μαθαίνετε για τον πρωθυπουργό είναι ο τρόπος με τον οποίο οι επικοινωνιολόγοι του τον βάζουν να αυτοσαρκάζεται στο tiktok για να πείτε «cool», «τα σπας» και να ξεχάσετε τι γίνεται στη χώρα;

Χθες, η πατρίδα μας καταδικάστηκε με ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την κατάσταση στο Κράτος Δικαίου, τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, του Τύπου, των θεσμών.

Ως κύρωση, κινδυνεύουμε να χάσουμε ευρωπαϊκά κονδύλια.

Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!

Δεν το μάθατε, γιατί η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να το μάθετε. Άλλωστε, αν το επέτρεπε, δε θα φτάναμε να είμαστε το κακό παράδειγμα της Ευρώπης».

@skasselakis

Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

  Υπενθυμίζεται ότι στο ψήφισμα που υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εκφράζονταν αρκετές ανησυχητικές εξελίξεις στην Ελλάδα που απειλούν το κράτος δικαίου, και αναφέρονταν στην ελευθερία του Τύπου, στα Μέσα Ενημέρωσης, τις παράνομες παρακολουθήσεις και τις ατομικές ελευθερίες.

Το ψήφισμα για την Ελλάδα εγκρίθηκε από την ευρωβουλή με 330 ψήφους υπέρ, 254 κατά και 26 αποχές.

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης στο TikTok: Το μάθατε; Πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη χούντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, TikTok, Πρώτη,stefanos kasselakis, TikTok, proti