Στην Καρδίτσα ανέβηκαν στις σκεπές για να σωθούν - Δραματικές ώρες στον Κοσκινά με την κακοκαιρία Daniel

08:27 8/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τις προσπάθειες των ανθρώπων στην Καρδίτσα να αποφύγουν τα ορμητικά νερά που έφερε στα χωριά η κακοκαιρία Daniel, με τους κατοίκους να σκαρφαλώνουν στις σκεπές των σπιτιών τους για να σωθούν.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, φαίνονται κάτοικοι του Κοσκινά Καρδίτσας να έχουν ανέβει στη σκεπή ενός σπιτιού ενώ γύρω τους έχουν πλημμυρίσει τα πάντα από την κακοκαιρία Daniel.

Άνθρωποι

στην ταράτσα, παιδιά καλυμμένα με πετσέτες και γύρω τους ένα χωριό… πνιγμένο από τα ορμητικά νερά της φονικής κακοκαιρίας με τους 6 νεκρούς και τον άγνωστο αριθμό αγνοουμένων.

Οι άνθρωποι στο παρακάτω βίντεο είναι μόνο λίγοι από αυτούς που εγκλωβίστηκαν στα χωριά τους λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Για τους απεγκλωβισμούς επιχειρούν όλες οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, με την Πυροσβεστική να αναφέρει πως έχουν γίνει μέχρι στιγμής 1.881 απεγκλωβισμοί και απομακρύνσεις κατοίκων.

Δείτε το βίντεο:

To άρθρο Στην Καρδίτσα ανέβηκαν στις σκεπές για να σωθούν - Δραματικές ώρες στον Κοσκινά με την κακοκαιρία Daniel δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρδίτσα, - Δραματικές, Κοσκινά, Daniel,karditsa, - dramatikes, koskina, Daniel