Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην οικογένεια του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ

14:30 8/8/2023 - Πηγή: NewsIt

ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εξέφρασαν τη θλίψη του για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, από χούλιγκαν της Nτινάμο Ζάγκρεμπ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

O Ολυμπιακός

εξέφρασε με ανακοίνωσή του τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 29χρονου δολοφονηθέντος οπαδού της ΑΕΚ.

«Θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην οικογένεια του θύματος της τυφλής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα που ποτίζουν θλίψη το λαοφιλέστερο άθλημα.», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην οικογένεια του θύματος της τυφλής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα που ποτίζουν θλίψη το λαοφιλέστερο άθλημα.

Olympiacos FC (@olympiacosfc) August 8, 2023

Επίσης, τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος εξέφρασε και η μπασκετική ομάδα των “ερυθρόλευκων”:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του Μιχάλη Κατσουρή και εύχεται ολόψυχα να μην γίνουμε ποτέ ξανά μάρτυρες αντίστοιχου περιστατικού. #OlympiacosBC», σημειώνει η ανακοίνωση.

Ανάλογη ανάρτηση έκανε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη. Οφείλουμε άπαντες να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να βρούμε λύσεις, προκειμένου να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά τα εγκληματικά περιστατικά βίας.» αναφέρουν οι “πράσινοι”.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη. Οφείλουμε άπαντες να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να βρούμε λύσεις, προκειμένου να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά τα εγκληματικά περιστατικά βίας.

Panathinaikos F.C. (@paofc_) August 8, 2023

To άρθρο Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην οικογένεια του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα