Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες, Shogun, Poor Things και Taylor Swift στο Disney+

09:01 5/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel,Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Η άνοιξη πλησιάζει και το Disney+ γιορτάζει τις μεγαλύτερες, πιο ανάλαφρες μέρες που έρχονται,με νέες λαμπερές κωμωδίες, νέες ταινίες, νέα

ντοκιμαντέρ, θρίλερ και πολλά ακόμη!

Η αγαπημένη πρωτότυπη σειρά Extraordinary επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων στις 6Μαρτίου και νέες προσθήκες στο καστ!

Ο μήνας συνεχίζει με την πολυβραβευμένη ταινία Poor Thing sμε την Έμα Στόουν, σε σκηνοθεσία από τον Γιώργο Λάνθιμο και σενάριο του Τόνι ΜακΝαμάρα στις 7 Μαρτίου, αλλά και την ταινία Ένα γκολ για τη νίκη, από τον βραβευμένο με Όσκαρ Τάικα Γουαϊτίτι και πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ, στις 27 Μαρτίου.

Τον Μάρτιο γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και το Disney+ έχει ετοιμάσει τηΣυλλογή: Οι Γυναίκες Πρωταγωνιστούν, που περιλαμβάνει επιλεγμένο αλλά και νέο καθηλωτικό περιεχόμενο!

Στις 15 Μαρτίου απολαύστε το Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version), από την14 φορές βραβευμένη με Grammy, Taylor Swift, αποκλειστικά στο Disney+, αλλά και τη νέα πρωτότυπησειρά Renegade Nell με την Λουίζα Χάρλαντ.

Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες

Η σειρά «Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες» διαδραματίζεται στον λαμπερό κόσμο της παγκόσμιαςελίτ και ακολουθεί την πανέξυπνη και ατίθαση Ίμοτζεν Σκοτ (Βάιολετ Μπιν), η οποία βρίσκεταιστο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και γίνεται η βασική ύποπτη σε ένα μυστήριο δολοφονίας.Η τοποθεσία; Ένα πολυτελώς ανακαινισμένο υπερωκεάνιο. Οι ύποπτοι; Κάθε κακομαθημένοςεπιβάτης και εξουθενωμένο μέλος του προσωπικού. Το πρόβλημα; Για να αποδείξει την αθωότητάτης, πρέπει να συνεργαστεί με έναν άντρα που απεχθάνεται, τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου,τον Ρούφους Κόουτσγουορθ (Μάντι Πατίνκιν).

Η σειρά είναι διαθέσιμη από 5 Μαρτίου.

Βασίλισσες

Σε έξι απόμακρα και πανέμορφα μέρη του πλανήτη μας υπάρχουν βασίλεια που κυβερνιούνται από τουςπιο ισχυρούς ηγέτες του ζωικού κόσμου. Οι βασίλισσες είναι αδερφές, μητέρες, γιαγιάδες. Για πρώτηφορά, η σειρά «Βασίλισσες» αφηγείται τις ιστορίες σθεναρότητας, δύναμης, αγάπης και απώλειάςτους. Το τελευταίο επεισόδιο υμνεί τις γυναίκες που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για νακαταγράψουν και να προστατεύσουν τις βασίλισσες του ζωικού βασιλείου.

Η σειρά είναι διαθέσιμη από 5 Μαρτίου.

Extraordinary K2

Μετά τις αποκαλύψεις του πρώτου κύκλου, τα μέλη της παρέας είναι έτοιμα να προσπαθήσουν ναζήσουν σαν κανονικοί ενήλικες. Στο νέο κύκλο βλέπουμε την Κάρι και τον Κας να ξαναζωντανεύουν τηνπλατωνική τους σχέση ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να βρουν την ανεξαρτησία τους, τον Σπερματάρχηνα ψάχνει να βρει πού ανήκει, και την Τζεν να πασχίζει να αυτοβελτιωθεί, κάτι όχι εύκολο, αφού έχει τηντάση να σαμποτάρει τον εαυτό της.

Η σειρά είναι διαθέσιμη από 6 Μαρτίου.

Poor Things

Η απίστευτη ιστορία και εκπληκτική εξέλιξη της Μπέλα Μπάξτερ (Έμα Στόουν), μιας νεαρής γυναίκαςπου επανέφερε στη ζωή ένας λαμπρός αλλά ανορθόδοξος επιστήμονας δόκτωρ Γκόντγουιν Μπάξτερ (Γουίλεμ Νταφό). Διψώντας για μάθηση και αναζητώντας την εμπειρία που της λείπει, η Μπέλα το σκάεικαι ζει μια συναρπαστική περιπέτεια από ήπειρο σε ήπειρο. Απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις τηςεποχής της, η Μπέλα εμμένει στον στόχο της να υπερασπιστεί την ισότητα και την ελευθερία.

Η ταινία είναι διαθέσιμη από 7 Μαρτίου.

Taylor Swift | The Eras Tour

Απολαύστε τη συναυλία «Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)», που έχει καταρίψει κάθερεκόρ και περιλαμβάνει τέσσερα επιπλέον κομμάτια καθώς και μια συλλογή με τέσσερις ανέκδοτεςακουστικές εκτελέσεις, μετά τους τίτλους τέλους.

Η ταινία είναι διαθέσιμη από 15 Μαρτίου.

Ένα γκολ για τη νίκη

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τάικα Γουαϊτίτι (Καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, 2019, «Τζότζο») σκηνοθετεί αυτή την εγκάρδια, κωμωδία χαμένων βασισμένη σε αληθινή ιστορία και γραμμένη απότους Γουαϊτίτι και Ίαν Μόρις. Η ταινία «Ένα γκολ για τη νίκη» ακολουθεί την ομάδα ποδοσφαίρου τηςΑ μερικανικής Σαμόα, περιβόητη για τη βάναυση ήττα της με 31-0 στο FIFA το 2001. Με τα προκριματικάτου Παγκοσμίου Κυπέλλου να πλησιάζουν, η ομάδα προσλαμβάνει τον κακότυχο, αντισυμβατικόπροπονητή Τόμας Ρόνγκεν (Μάικλ Φασμπέντερ), ελπίζοντας ότι θα μετατρέψει τη χειρότερη ομάδαποδοσφαίρου στον κόσμο σε νικητές. Σε αυτή την αστεία, αναζωογονητική ταινία εμφανίζονται επίσης οΓουίλ Αρνέτ και η Ελίζαμπεθ Μος.

Η ταινία είναι διαθέσιμη από 15 Μαρτίου.

Renegade Nell

Αγγλία, 1705: Η Νελ κατηγορείται ψευδώς για φόνο και ζει ως φυγάς με τις αδερφές της, κάνονταςληστείες για να επιβιώσει. Με την υποστήριξη του βοηθού της που έχει σούπερ δυνάμεις, ένα θαρραλέοξωτικό που λέγεται Μπίλι Μπλάιντ, η Νελ συνειδητοποιεί ότι η μοίρα την έβαλε στην λάθος πλευρά τουνόμου για κάποιο λόγο. Έναν λόγο πολύ σπουδαιότερο απ΄ ό,τι μπορούσε να φανταστεί: να νικήσει έναμαγικό σχέδιο ενάντια στην Βασίλισσα της Αγγλίας.

Η σειρά είναι διαθέσιμη από 29 Μαρτίου.

Μαντού

Από την ξυπόλητη εξάσκηση στους δρόμους του Λάγος μέχρι την παράσταση στη σκηνή της Αγγλίας,το «Μαντού» ακολουθεί τον 12χρονο Άντονι Μαντού καθώς φεύγει από το σπίτι του στη Νιγηρία για νασπουδάσει στην πιο διάσημη σχολή μπαλέτου του κόσμου. Το ταξίδι του είναι μία ιστορία κουράγιου,ωρίμανσης, απίστευτων εμποδίων, αναπάντεχων επιπλοκών που απειλούν τα όνειρά του, και, τέλος, τηςαναζήτησης του να ανακαλύψει πού ανήκει.

Η ταινία είναι διαθέσιμη από 29 Μαρτίου.

Shōgun

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του James Clavell, η νέα, μίνι σειρά, 10 επεισοδίων, παραγωγής FX,«Shōgun», διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το έτος 1600, στις απαρχές του εμφυλίου πολέμου πουκαθόρισε έναν ολόκληρο αιώνα. Ο Lord Yoshii Toranaga παλεύει για τη ζωή του καθώς οι εχθροί του στοΣυμβούλιο των Αντιβασιλέων συσπειρώνονται εναντίον του, όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίοεντοπίζεται εγκαταλελειμμένο σε ένα διπλανό ψαροχώρι.

Νέα επεισόδια κάθε Τρίτη.

To άρθρο Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες, Shogun, Poor Things και Taylor Swift στο Disney+ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάνατος, Άλλες Λεπτομέρειες Shogun Poor Things, Taylor Swift, Disney+,thanatos, alles leptomereies Shogun Poor Things, Taylor Swift, Disney+