Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

06:31 1/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος; Ένας θετικός κύκλος για ανταλλαγή ιδεών, εκμάθηση νέων πραγμάτων και οικοδόμηση γνώσεων ξεκινά σήμερα, καθώς ο Ερμής έρχεται σε αρμονία με το ζώδιο σου. Είναι μια εξαιρετική διέλευση για να αφήσεις μικρά προβλήματα και να απολαύσεις μια ευρύτερη, πιο αισιόδοξη προοπτική.

Ο Ερμής θα διασχίσει τον τομέα του πνεύματος σου μέχρι τις 23. Αργότερα θα επιστρέψει σε αυτή την περιοχή του γραφήματος

σου από τις 13/1 έως τις 5/2. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, είσαι ιδιαίτερα διατεθειμένη να σκεφτείς τη ζωή σου από την άποψη της μεγαλύτερης προβολής η οποία μπορεί να ηρεμήσει τα νεύρα σου. Οι φιλοδοξίες και τα ιδανικά σου είναι κινητήριες δυνάμεις στη ζωή σου και μπορεί συχνά να σκέφτεσαι τρόπους για να απολαύσεις μια αλλαγή ρυθμού και εμπειρίες πέρα του συνηθισμένου.

Δίδυμοι: Ο Ερμής εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 8ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 23. Αργότερα θα επιστρέψει σε αυτή την περιοχή. Αυτή η διέλευση αναδεικνύει την οικεία ζωή σου, τις προσκολλήσεις, τα μυστήρια, την ψυχολογία, τις έρευνες, την εργασία για τον εαυτό σου και τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές. Αναζητάς βαθύτερα νοήματα ή την κρυφή ατζέντα.

Ο Ερμής φέρνει κάποια αντικειμενικότητα σε περίπλοκα και βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και περιστάσεις. Οι συζητήσεις μπορούν να ενταθούν γρήγορα, ωστόσο μπορείς να απομακρυνθείς από θέματα αρκετά ώστε να διατηρήσεις τα πράγματα λογικά και δίκαια. Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου αυξάνοντας την περιέργεια και την επιθυμία να προσεγγίσεις.

Καρκίνος: Ο Ερμής κινείται στο αντίθετο ζώδιο σου για μια παραμονή έως τις 23. Αργότερα θα επιστρέψει σ’ αυτή την περιοχή του ηλιακού χάρτη σου. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων έως τις 5/2, συχνά συζητάς πράγματα και παίρνεις κοινές αποφάσεις. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχουν φανταστικές ευκαιρίες για να μάθεις μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους.

Η ιδέα είναι να εξετάσεις τομείς της ζωής σου από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αυτή η θέση θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι σε αυτό το στάδιο, οι άλλοι έχουν πολλά να πουν ή περισσότερα στοιχεία της ζωής σου. Η άνεση και η ευχαρίστηση βρίσκονται στο επίκεντρο όσο προχωρά η μέρα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου.

Λέων: Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα, ενθαρρύνοντας πιο έξυπνες εργασιακές συνήθεις τις επόμενες εβδομάδες. Θα σκεφτείς πολύ περισσότερο τη δουλειά, τις υπηρεσίες, ην υγεία και τις ρουτίνες σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί έως τις 23 και μπορεί να καταλήξεις σε βελτιωμένα συστήματα και μεθόδους στη διαδικασία.

Αργότερα ο Ερμής θα επιστρέψει σε αυτή την περιοχή του χάρτη σου από τις 13/1 έως τις 5/2. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να μάθεις χρήσιμα πράγματα. Η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιο σου σήμερα, όπου θα περάσει πάνω από δυο μέρες. Με αυτή τη διέλευση το να αναλάβεις την ηγεσία ή να ενεργείς ανεξάρτητα έρχεται φυσικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα