Το σήκωσε η Μαρία Σάκκαρη! Κατέκτησε τον τίτλο στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρα

09:06 24/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Τα κατάφερε! Η Μαρία Σάκκαρη είναι πλέον κάτοχος τίτλου σε 1000άρι τουρνουά της WTA, αφού νίκησε με 2-0 σετ (7-5, 6-3) της Κάρολαϊν Ντόλχαϊντ και κατέκτησε το τρόπαιο στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό.

Αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος τίτλος στην σπουδαία καριέρα της Μαρίας Σάκκαρη και πρώτος σε τόσο μεγάλο τουρνουά, ο οποίος ήρθε όμως την κατάλληλη στιγμή, μετά από μία δύσκολη σεζόν, με πρόωρους αποκλεισμούς σε Roland Garros,

Wimbledon και US Open.

Το παιχνίδι

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε το παιχνίδι με πολύ άγχος και υπήρξε “μάχη” σε όλα τα πρώτα γκέιμ του αγώνα κόντρα στην Κάρολαϊν Ντόλχαϊντ (Νο111 στην παγκόσμια κατάταξη). Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έφθασε πάντως πρώτη στο μπρέικ και πήρε προβάδισμα νίκης, όμως η Αμερικανίδα “απάντησε” στη συνέχεια και προηγήθηκε με 5-4, αναγκάζοντας την Σάκκαρη να σερβίρει για να μείνει στο ματς.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια “άντεξε” και μάλιστα έβγαλε αμέσως μετά δεύτερο μπρέικ για να κλείσει το πρώτο σετ με 7-5 και να προηγηθεί με 1-0 στον τελικό.

Με την ψυχολογία στη συνέχεια υπέρ της, είχε πιο εύκολο έργο στο δεύτερο σετ, όπου ένα μπρέικ ήταν αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη. Δείχνοντας την ανωτερότητά της κόντρα στην Ντόλχαϊντ, η Σάκκαρη έφθασε στο 6-3 και το 2-0 στα σετ, πανηγυρίζοντας τον τίτλο στη Γουαδαλαχάρα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πανηγύρισε έτσι για πρώτη φορά μετά το 2019, όταν και είχε κατακτήσει το τρόπαιο στο 250άρι του Ραμπάτ.

To άρθρο Το σήκωσε η Μαρία Σάκκαρη! Κατέκτησε τον τίτλο στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα