Τζένη Μελιτά: Το ζεϊμπέκικο και οι καλεσμένοι – Ο Κώστας Μπίγαλης τραγούδησε στο γάμο της

13:10 17/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Τζένη Μελιτά παντρεύτηκε χθες (16.09.2023) τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Μαργαρίτη και φυσικά μετά το γάμο ακολούθησε… τρικούβερτο γλέντι.

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την ημερομηνία του γάμου τους. Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης είναι μαζί εννέα χρόνια και αποφάσισαν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και κατάφεραν να γίνει ο γάμος τους όπως οι ίδιοι ήθελαν: με εκλεκτούς καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την αποκάλυψη πως η Τζένη Μελιτά

παντρεύτηκε χθες έκανε το… τηλεοπτικό έτερον ήμισύ της, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που ανέβασε story στο Instagram. Καλεσμένη φυσικά η φίλη της νύφης και γνωστή σεφ, Γωγώ Δελογιάννη, η οποία μοιράστηκε βίντεο από την γαμήλια δεξίωση.

Η Τζένη Μελιτά διασκέδασε με τη ψυχή της στο πάρτι που ακολούθησε μετά τον γάμο της, με τον Κώστα Μπίγαλη να αναλαμβάνει να σηκώσει το κέφι με τις 80’s επιτυχίες του.

Η νύφη χόρεψε ακόμη και ζεϊμπέκικο με το τραγούδι «Το φεγγάρι πάνωθέ μου».

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/09/jenny_melita.mp4https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/09/gamosmelita_bigalis.mp4

 

Δείτε εικόνες από το γάμο της Τζένης Μελιτά με τον Σπύρο Μαργαρίτη που ανέβηκαν στα social media…

To άρθρο Τζένη Μελιτά: Το ζεϊμπέκικο και οι καλεσμένοι – Ο Κώστας Μπίγαλης τραγούδησε στο γάμο της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένη Μελιτά, Κώστας Μπίγαλης,tzeni melita, kostas bigalis