Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-1: Πήρε το «διπλό» και περιμένει με ιδανική ψυχολογία την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

23:59 12/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μπαρτσελόνα έκανε το “διπλό” επί της Βιγιαρεάλ (1-0), έφτασε τις 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, παρέμεινε στην πρώτη θέση στη La Liga και πάει με ιδανική ψυχολογία στον εντός έδρας -πρώτο- αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τα play off στο Europa League.

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε και στην έδρα της Βιγιαρεάλ την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στην La Liga.

Οι Καταλανοί νίκησαν με 1-0 μέσα στο “Θεράμικα”, με τον Πέδρι να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 18′, από ασίστ του Λεβαντόφσκι.

Με το “τρίποντο” αυτό, η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 56 βαθμούς μετά από 21 αγωνιστικές και βρίσκεται στο +11 από την Ρεάλ Μαδρίτης, που όμως έχει ένα ματς λιγότερο. Απ’ την άλλη, η Βιγιαρεάλ παρέμεινε στους 31 βαθμούς και στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, γνωρίζοντας την τρίτη της σερί ήττα στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη στην έδρα της.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά η άμυνα των Καταλανών και κυρίως ο απροσπέπλαστος Αραούχο δεν τους επέτρεψαν να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις, με εξαίρεση ένα χαμένο τετ-α-τετ του Μοράλες στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Η αναμέτρηση “σημαδεύτηκε” από τον -κατά τα φαινόμενα σοβαρό- τραυματισμό του Κοκλέν των γηπεδούχων, του οποίου γύρισε το γόνατο σε μία μονομαχία με τον Κεσιέ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και αποχώρησε κλαίγοντας με φορείο.

To άρθρο Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-1: Πήρε το «διπλό» και περιμένει με ιδανική ψυχολογία την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-1, Πήρε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,vigiareal – bartselona 0-1, pire, mantsester giounaitent