Βόλος – ΑΕΚ: Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η διάθεση των εισιτηρίων και για τους οπαδούς της Ένωση

18:18 31/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Βόλο στην τρίτη αγωνιστική της Super League 1, με το Πανθεσσαλικό Στάδιο να “ανοίγει” και για τους οπαδούς της Ένωσης.

Όπως έκανε γνωστό μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ με επίσημη ενημέρωση, τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Βόλο θα

διατεθούν σε ειδικό εκδοτήριο για τους φίλους της ομάδας του Αλμέιδα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ (3/9 – 21.30) για την 3η αγωνιστική της STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2023-24 θα γίνει στη θεσσαλική πόλη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (2/9) από τις 17.00 έως τις 21.00 και την Κυριακή από τις 14.30 έως την έναρξη του αγώνα, θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο στο Πανθεσσαλικό (στην τρίτη πεζογέφυρα του Σταδίου). Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ.

Τονίζεται ότι στο πλαίσιο των μέτρων που εξαγγέλθηκαν για την πρόληψη της βίας στους αθλητικούς χώρους, θα υπάρξουν και στο Βόλο τόσο προέλεγχος, όσο και έλεγχος στις θύρες από την Αστυνομία. Ως εκ τούτου θα είναι αδύνατο να πλησιάσει κανείς την εγκατάσταση χωρίς εισιτήριο.

To άρθρο Βόλος – ΑΕΚ: Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η διάθεση των εισιτηρίων και για τους οπαδούς της Ένωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος – ΑΕΚ, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Ένωση,volos – aek, panthessaliko stadio, enosi