«Υπάρχει καταγγελία ότι τον σπρώξαμε εμείς στη θάλασσα, Μιχάλη, ετοιμάσου» - Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από το Blue Horizon

15:10 13/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Στο φως έρχονται νέα ηχητικά ντοκουμέντα μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο πλοίο Blue Horizon.

Ολα όσα ακούγονται στη γέφυρα του Blue Horizon  παρουσιάζει το Cretalive. Λίγα λεπτά μετά το ασύλληπτο έγκλημα που διαπράχθηκε στο λιμάνι του Πειραιά,

«πυρετός» διεργασιών και τηλεφωνημάτων ανάμεσα στον πλοίαρχο, τον ύπαρχο και την πλοιοκτήτρια εταιρεία, ενώ γίνονται αλλεπάλληλες επικοινωνίες με το Piraeus Traffic και το κέντρο ελέγχου.

Ακούγεται μάλιστα ξεκάθαρα η φράση ότι «υπάρχει καταγγελία ότι τον σπρώξαμε εμείς στη θάλασσα… Μιχάλη, ετοιμάσου”.

Μάλιστα λίγο μετά ο πλοίαρχος λαμβάνει εντολές από τον κεντρικό λιμενάρχη Πειραιά να επιστρέψει το Blue Horizon στο λιμάνι από το οποίο απέπλευσε.

Ακούγεται ξεκάθαρα και το σημείο εκείνο όπου ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και άλλα μέλη του πληρώματος βρίσκονται στο γέφυρα του Blue Horizon και ακούγεται να τους δίνει κατευθύνσεις ενόψει των καταθέσεων που θα δώσουν. «Μη μιλήσετε για σπρωξίματα αλλά μόνον για φωνές».

To άρθρο «Υπάρχει καταγγελία ότι τον σπρώξαμε εμείς στη θάλασσα, Μιχάλη, ετοιμάσου» - Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από το Blue Horizon δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπάρχει, Μιχάλη, Blue Horizon,yparchei, michali, Blue Horizon