Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (έως 3 Σεπτεμβρίου 2023)

06:31 28/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και έως το τέλος της εβδομάδας. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ένα μήνας απολογισμού αλλά και χαλάρωσης φτάνει στο τέλος του αυτή τη βδομάδα, μαζί με το τυπικό τέλος του καλοκαιριού. Η βδομάδα περιλαμβάνει τη δεύτερη Πανσέληνο του μήνα που πραγματοποιείτε στις 31 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, βοηθώντας σε να συνειδητοποιήσεις το πως ταιριάζεις σε μια ομάδα φίλων ή συναδέλφων.

Θέλεις να ξέρεις με ποιους αξίζει να περάσεις περισσότερο χρόνο, να

κάνεις σημαντικές συνδέσεις στα εργασιακά και να εγκαταλείψεις ότι κρίνεις ότι λειτουργεί μονόπλευρα. Στις 27 επίσης ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει έως τις 12/10, φέρνοντας τον επαγγελματικό σου τομέα και την εξέλιξη της καριέρα σου σε προτεραιότητα. Απέφυγε το άγχος και μην αναλαμβάνεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς να κάνεις από τη δίψα σου για γρήγορη επιτυχία.

Δίδυμοι: Η τελευταία βδομάδα του μήνα κλείνει με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων στις 31, η οποία σε καλεί να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις νέες προτεραιότητες που να αφορούν την εξέλιξη της καριέρας αλλά και της οικογένειας σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις όνειρα, να επαναπροσδιορίσεις το τι σημαίνει επιτυχία για σένα, να καταλάβεις ποιος είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος σου, να μάθεις το τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις εκεί και να αφήσεις οτιδήποτε μπορεί να σε κρατήσει πίσω.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 27 θα φέρει θετικά αποτελέσματα για σένα. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει αυξημένες ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση και δημιουργία νέων συνδέσεων. Επιπλέον αυτή η διέλευση δίνει ώθηση στη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική σου έκφραση.

Λέων: Εντυπωσιακά κλείνει αυτός ο μήνας διανύοντας την τελευταία εβδομάδα του και έχει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς ο Άρης περνά στο ζώδιο του ζυγού στις 27 και φέρνει θετικές εξελίξεις για σένα, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτή η διέλευση μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για αναγνώριση και τη δυνατότητα να αναλάβεις περισσότερους ηγετικούς ρόλους. Ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγεις συγκρούσεις ή αγώνες εξουσίας με συνεργάτες ή πρόσωπα εξουσίας.

Παρέμεινε προσγειωμένη, συγκεντρωμένη και χρησιμοποίησε το χάρισμα της διπλωματίας σου για να επιλύσεις τυχόν συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν. Στις 31 επίσης, πραγματοποιείται η μεγάλη Μπλε Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, που φέρνει την αποκάλυψη ενός μυστικού, σου δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις τις αλήθειες και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ζήσει έξω από κανόνες, να εγκαταλείψεις μια παλιά εκδοχή του εαυτού σου και να προετοιμαστείς για τη μεταμόρφωση.

Παρθένος: Αυτή η τελευταία βδομάδα του μήνα περιλαμβάνει δυο κυρίως πλανητικά φαινόμενα. Ο Άρης εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο στις 27 και περνά στο Ζυγό. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει αυξημένη εστίαση στις ρομαντικές συνεργασίες και μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να αναζητά μεγαλύτερη ισορροπία και αρμονία στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο δεν αποκλείεται να φέρει επίσης ορισμένες συγκρούσεις ή αγώνες εξουσίας μέσα στις σχέσεις.

Είναι σημαντικό να παραμείνεις προσγειωμένη και ανοιχτόμυαλη την επόμενη περίοδο και να επικοινωνείς ειλικρινά και ξεκάθαρα με τον ερωτικό σύντροφο σου, για να καταφέρετε να επιλύσετε τυχόν συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν. Η ενέργεια του Άρη επίσης μπορεί να δώσει ώθηση στα κίνητρα και δημιουργικότητα σε άλλους τομείς της ζωής σου, όπως καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή χόμπι.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (έως 3 Σεπτεμβρίου 2023) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα