Πρώτο κοινό δείπνο για τα ζεύγη Τσίπρα-Μητσοτάκη λόγω της επίσκεψης του Μπαν Κι Μουν

Οπως φαίνεται, έπρεπε να μεσολαβήσουν τα… Ηνωμένα Εθνη για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για δείπνο, στη «σκιά» της Ακρόπολης, οι Τσίπρας και Μητσοτάκης, μαζί με τις συζύγους τους! Αφορμή, λοιπόν, στάθηκε η επίσκεψη του κ. Μπαν Κι Μουν στην Αθήνα, στο περιθώριο της οποίας ο κ. Παυλόπουλος παρέθεσε, το βράδυ της Παρασκευής, δείπνο προς τιμήν του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ,

στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ισως, θα πει κάποιος, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της βραδιάς δεν εστιάζεται στην επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ, αλλά στην πρώτη κοινή παρουσία των τριών συζύγων των πολιτικών ανδρών: της κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου-Πελτσεμή, της κυρίας Περιστέρας Μπαζιάνα και της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Πρώτο, στο Μουσείο της Ακρόπολης, έφτασε το ζεύγος Μητσοτάκη σχεδόν ταυτόχρονα με το ζεύγος Βούτση. Η κυρία Γκραμπόφσκι φορούσε ένα μαύρο φόρεμα Zeus and Dione. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα έφτασε και ο Πρωθυπουργός με τη σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία φορούσε ένα κατακόκκινο φόρεμα – η Αριστερά είναι παντού. Οι δύο κυρίες, Περιστέρα και Μαρέβα, μίλησαν πολύ λίγο μεταξύ τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ λίγο αργότερα απαθανατίστηκαν όλοι μαζί. Στη συζήτηση μίλησαν για όλα – ακόμη και για… ποδόσφαιρο. Η αρχική συζήτηση αφορούσε στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ επεκτάθηκαν και στο Euro 2016!

Είχε προηγηθεί, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν στο Προεδρικό Μέγαρο. «Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα που, εν μέσω δύσκολων μεταρρυθμίσεων και κοινωνικών θεμάτων, βρίσκεται μπροστά στο θέμα της προσφυγικής κρίσης επιδεικνύοντας αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ. Υπογράμμισε ότι κατά την επίσκεψή του στη Λέσβο το Σάββατο θα ερχόταν κοντά με πρόσφυγες και θα έβλεπε τι μπορεί να κάνει περαιτέρω ο ΟΗΕ.

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

The post Πρώτο κοινό δείπνο για τα ζεύγη Τσίπρα-Μητσοτάκη λόγω της επίσκεψης του Μπαν Κι Μουν appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα