Cheesecake με κολοκύθα

Υλικά 1-1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα πεκάν 2 κ. σ. ζάχαρη 2 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο 1 συσκευασία τυρί κρέμα, μαλακό 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας 1 μεγάλο αυγό, σε θερμοκρασία δωματίου, ελαφρά χτυπημένο 2 μεγάλα αυγά 1-1/4 φλ. τσαγιού κονσερβοποιημένη κολοκύθα 1 φλ. τσαγιού γάλα εβαπορέ 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 κ. γλ. αλεσμένη κανέλα 1/4 κ. γλ. τριμμένο τζίντζερ 1/4 κ. γλ. μοσχοκάρυδο 1 πρέζα αλάτι 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα πεκάν Εκτέλεση Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τα πεκάν, τη ζάχαρη και το βούτυρο. Πιέστε στον
πάτο μιας λαδωμένης φόρμας και ψήστε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να αποκτήστε ένα λείο μείγμα. Προσθέστε το αυγό και χτυπήστε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενωθούν τα υλικά και απλώστε ομοιόμορφα πάνω από την κρούστα με τα πεκάν. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, την κολοκύθα, το γάλα, τη ζάχαρη, την κανέλα, […]
Keywords
Τυχαία Θέματα