Έρχεται το Gastronomy Lab: Chef παγκόσμιου βεληνεκούς συναντιούνται στο Metropolitan Expo για τη HORECA 2023

Η αντίστροφη μέτρηση για το γαστρονομικό event «Gastronomy Lab» το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη HORECA 2023 στο Metropolitan Expo από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου έχει ξεκινήσει. Στο τετραήμερο της έκθεσης (10-13 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo) στο ειδικά διαμορφωμένο και εντυπωσιακό stage του Gastronomy Lab στο Hall 4 θα φιλοξενηθούν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας αλλά και εγχώριας γαστρονομίας,
παρουσιάζοντας όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές που επικρατούν παγκοσμίως, σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, θα ανέβει στο stage ο Luc Debove, MOF Glacier και Δ/ντης της ENSP (Ecole Nationale Superieure de Patisserie) από την Λυών, ο Chef Zubin D’Souza της νέας συνεργασίας της Ecole Ducasse στην Ινδία (Νέο Δελχί), καθώς και ο Pastry Chef από το θρυλικό ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι και καθηγητής στην Ecole Ritz Escoffier, Martin Millouet. Επιπλέον, θα διεξαχθεί ένα πάνελ συζήτησης με την D-Waste και το Plat Institute από την Βαρκελώνη, όπου θα συμμετέχουν εξαίσιοι καλεσμένοι με θέμα «Κλάδος ho.re.ca και τροφικά απόβλητα: καταλύτης για την […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρχεται, Gastronomy Lab, Chef, Metropolitan Expo, HORECA 2023,erchetai, Gastronomy Lab, Chef, Metropolitan Expo, HORECA 2023