Την ενοχή του οδηγού για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας ζήτησε η εισαγγελέας – «Γύρισα το τιμόνι, για να την αποφύγω, αλλά γλίστρησε το αμάξι»

«Την είδα ξαφνικά μπροστά μου. Όταν τη χτύπησα, τρόμαξα κι έφυγα», ανέφερε κατά την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο οδηγός, που κατηγορείται για τη θανατηφόρα παράσυρση με εγκατάλειψη της 21χρονης Έμμας, τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου 2022, στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είπε ότι βρίσκεται 13 χρόνια στην Ελλάδα και δούλευε σε οικοδομές, σύμφωνα με το grtimes. «Πήγαινα προς το σπίτι. Το είχα 3-4 μέρες το αυτοκίνητο.
Ήμασταν στα παζάρια, θα έκανα έλεγχο σε μηχανικό, για να το πάρω. Εδώ δεν είχα δίπλωμα, επειδή δεν είχα χαρτιά. Έχω εμπειρία στην οδήγηση από τα 18. Δεν ήξερα ότι το αυτοκίνητο ήταν πειραγμένο.. Έκανε μόνο θόρυβο, νόμιζα ότι ήταν από την εξάτμιση. Δεν το “πάτησα”, για να τρέξω. Ήμουν στα φανάρια. Ξεκινάω με πράσινο. Ύστερα από 100 μέτρα η κοπέλα βγήκε απότομα μπροστά μου από Καμάρα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, έτρεχα με 55 χιλιόμετρα το πολύ. Την βλέπω για 2 δευτερόλεπτα, πατάω φρένο, να την αποφύγω. Μετά έστριψα το […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γύρισα, – Βγήκε, 21χρονη Έμμα,gyrisa, – vgike, 21chroni emma