Κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα παρμεζάνας και νιόκι

Υλικά 700 γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμυδάκι, κομμένο σε κύβους 225 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κ. γλ. φρέσκα φύλλα θυμαριού 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη 1 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 1 1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 1 πρέζα θρυμματισμένου κόκκινου πιπεριού 1 πακέτο νιόκι 3/4 φλ. τσαγιού τεμαχισμένη μοτσαρέλα 1/2 φλ. τσαγιού φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα 3 φλ. τσαγιού σπανάκι Αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο
και από τις δύο πλευρές. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεστάνετε 1 κουταλιά της σούπας λάδι. Προσθέστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε μέχρι να πάρει χρώμα, 4 λεπτά ανά πλευρά. Αφαιρέστε από το τηγάνι. Μειώστε τη φωτιά σε μέτρια και προσθέστε την υπόλοιπη 1 κουταλιά της σούπας λάδι. Προσθέστε το κρεμμυδάκι και τα μανιτάρια και μαγειρέψτε μέχρι να πάρουν χρώμα, 5 λεπτά. Προσθέστε το σκόρδο, το θυμάρι και τη ρίγανη και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμα. […]
Keywords
Τυχαία Θέματα