Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Διπλές που ξεφεύγουν

Η Σοσιεδάδ ξεκίνησε φέτος με στόχο ξανά την έξοδο στο Champions League, αλλά η απαιτητική σεζόν στην Ευρώπη και οι αρκετοί τραυματισμοί την άφησαν πολύ μακριά από την τετράδα, περιορίζοντάς την στην διεκδίκηση της 6ης θέσης που οδηγεί στο Europa League. Υπάρχει βέβαια πιθανότητα να μείνει τελείως εκτός Ευρώπης, χάνοντας ακόμα και την 7η θέση.

Η Βιγιαρεάλ, με παιχνίδι περισσότερο, είναι στο -3 και η Βαλένθια,

την οποία υποδέχεται απόψε η Σοσιεδάδ, στο -6. Φυσικά μία νίκη θα είναι ιδανική εξέλιξη για τους Βάσκους, καθώς ενδέχεται να ξεπεράσουν την 6η Μπέτις, που φιλοξενείται από τη Λας Πάλμας. Το θέμα είναι αν μπορούν ή αν θα ισχύσει το κάλλιο πέντε και στο χέρι, καθώς η Βαλένθια είναι αυτή που αν δεν νικήσει μένει οριστικά εκτός Ευρώπης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σχεδόν κατά κανόνα η Σοσιεδάδ παίρνει φέτος δύσκολες νίκες, ενώ στις τελευταίες 14 αγωνιστικές μετράει μόνο πέντε. Με τη δε Βαλένθια δεν έχει καθόλου καλή παράδοση, έχοντας μόνο δύο στα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ο άσος είναι μόλις στο 1,55, κοινώς σηκώνει κόντρα.

Ανάλογο του δικού μας πρωταθλήματος, αν όχι πιο συναρπαστικό, είναι το φινάλε στη Δανία. Η Μπρόντμπι νίκησε χθες τη Νόρντζελαντ και ανέβηκε στην κορυφή και στο +1 από Κοπεγχάγη, Μίντιλαντ, που κοντράρονται σήμερα στην πρωτεύουσα. Ή Κοπεγχάγη είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν είναι σετ αυτό για εξάποντο ντέρμπι τίτλου. Τη Μίντιλαντ την έχει νικήσει δύο φορές στα οχτώ τελευταία εντός έδρας, η τιμή του Χ2 ξεφεύγει πάνω από το διπλασιασμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κοπεγχάγη – Μίντιλαντ: Χ2 (2.12), 21:00 Σοσιεδάδ – Βαλένθια: Χ2 (2.37), 23:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα