Κωνσταντίνου: "Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αστυνομία να μη γίνει το συλλαλητήριο"

Λίγες ώρες μετά από την οριστική απόφαση της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, χωρίς παρουσία κόσμου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατέθεσε την άποψή του για τον συγκεκριμένο

αγώνα σε συνέντευξή του στον "Metropolis 95.5".

Επιπλέον, ο παλαίμαχος κίπερ του τριφυλλιού αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου, υποστηρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει τεθεί ακόμα εκτός διεκδίκησης, ενώ υποστήριξε πως η διοίκηση των πρασίνων έχει ζητήσει από την Αστυνομία να μη γίνει το συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου, πριν από την έναρξη του κυριακάτικου ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Κάτι που βέβαια διαψεύδεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απουσία του κόσμου από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson καθώς και το συλλαλητήριο που έχουν προαναγγείλει οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναίκού κατά του Γιάννη Αλαφούζου: "Ακριβώς, δεν είναι καλό το κλίμα. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και υπήρχε ηρεμία δεν θα έλεγε ο κ. Αλαφούζος όχι στον κόσμο. Γιατί και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να δούνε τον τελικό. Υπάρχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αν και νομίζω ότι δεν θα γίνει το συλλαλητήριο. Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αστυνομία να μην γίνει. Είναι θέμα Αστυνομίας. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει επεισόδια. Θα ξεκινήσει ο κόσμος από τον Πεδίο του Άρεως, θα ανέβει την Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να δει την Κυριακή ένα παιχνίδι Ολυμπιακού-Παναθαηναϊκού. Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θα μεταφερθεί και μέσα στο γήπεδο, γι' αυτό και δεν θέλει η διοίκηση.

Αν ήθελε ο Παναθηναϊκός και το ζητούσε θα μπορούσε να γίνει ο τελικός με φιλάθλους. Η ΕΠΟ εδώ και πολύ καιρό είχε πει ότι θα δώσει χρήματα για να προχωρήσουν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό, είχε και ο κ. Μπέος ότι θα τσοντάρει και ο κ. Καρυπίδης, αλλά κανείς δεν παίρνει την ευθύνη. Η ΕΠΟ είναι αυτή που κατευθύνει το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι ώστε κάποια στιγμή το ποδόσφαιρό μας να βρει την ταυτότητά του. Αν έπειθε η ΕΠΟ την Αστυνομία να διαφυλάξει τον τελικό θα μπορούσε να διεξαχθεί με φιλάθλους".

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού: "Ο Παναθηναϊκός δεν είναι εκτός τίτλου, το αυριανό ματς θα δείξει. Είναι τα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός που θα κρίνουν ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Σαφώς ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, όπως τον είδα. Ο Παναθηναϊκός έχει τα προβλήματά του και δεν νομίζω ότι με ένα τραπέζι να λυθούν. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι παίκτες μεταξύ τους και όλοι μαζί να κάνουν κατάθεση ψυχής για να πάρουν αυτό το ματς.

Αυτός που θα το θέλει περισσότερο έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να το πάρει. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και από εκεί πέρα είναι θέμα θέλησης. Αν η ΑΕΚ πάρει τον βαθμό που θέλει και ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον ΠΑΟΚ, είναι και η Ευρώπη στη μέση. Επίσης, αν χάσει ο Ολυμπιακός βγαίνει έξω από την 3η θέση. Τα αυριανά είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Σκεφτείτε ο Ολυμπιακός να μην πάρει την 3η θέση και να πρέπει να κερδίσει την Φιορεντίνα στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με την καλύτερη ψυχολογία, με δεύτερη την ΑΕΚ που έχει το αβαντάζ της πρωτιάς. Οι υπόλοιπες δύο πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής για τις άλλες θέσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα