ΑΕΚ: Ο Πήλιος τελικά γιατί χάθηκε

Η ΑΕΚ όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Αφού δεν τελείωσε το πρωτάθλημα της Super League νωρίτερα, τώρα θα πρέπει να πάει στο Καραϊσκάκη για να κερδίσει. Για να μην κλικάρουν όλοι στον πάγκο για να βλέπουν τι γίνεται στην Τούμπα.

Δεν είναι μόνο ή κυρίως τα πλέι οφ. Εκεί δηλαδή που δύο φορές ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το σκορ στα ματς με την ΑΕΚ. Στα πλέι οφ π.χ. η ΑΕΚ

δεν ήταν καλύτερη με τον Ολυμπιακό αλλά κέρδισε στο τέλος.

Είναι κυρίως τα ματς της κανονικής διάρκειας και οι τόσοι πεταμένοι βαθμοί με τις ομάδες που ήταν από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω.

Στην κανονική διάρκεια που έπαιζε και ο Σταύρος Πήλιος. Χάθηκε. Ούτε αποστολή δεν βλέπει στα πλέι οφ. Στην κυριολεξία. Δεν ήταν σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια.

Από τις 21 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου έπαιξε 7 σερί ματς βασικός. Από τότε δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής.

Ο Αλμέιδα σίγουρα ξέρει καλύτερα. Αλλά προκαλεί εντύπωση γιατί δεν είναι ούτε καν στον πάγκο. Ή να παίξει λίγο κάποια ματς. Πάντως, από αυτά φαίνεται πως μάλλον εγκαταλείπεται η ιδέα να είναι ο Πήλιος ο βασικός αριστερός μπακ της επόμενης περιόδου.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως θα πάρει παίκτη. Μια και ο Χατζισαφί θα υπολογίζεται και για άλλα σημεία του γηπέδου (στόπερ, χαφ).

Ακόμα μια εξαιρετική σεζόν ο ιρανός.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα