Παπαϊωάννου: "Θέλουμε να βρούμε διάδοχη κατάσταση στη Λαμία, θα δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Βόκολο"

Τη διάθεσή του να απεμπλακεί από τη Λαμία εξέφρασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου με δηλώσεις του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Καρλίτος αλλά και για τις συζητήσεις για την παραμονή του Λεωνίδα Βόκολου στην τεχνική ηγεσία.

"Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ ενεργά. Οι μετοχές έπρεπε να μεταβιβαστούν, ορισμένες στον αδερφό μου που

δεν έχει τόσο πολύ σχέση με το ποδόσφαιρο. Οταν πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τον Δήμο, κάπως έπρεπε να αποσυμφορηθώ. Ασχολούμαι, αλλά όχι όπως πριν από ένα χρόνο. Θέλουμε διάδοχη κατάσταση. Να βρούμε έναν άνθρωπο να αγαπάει το ποδόσφαιρο και την πόλη. Ηρθαν πολλοί, υπήρξαν και κάποιοι σοβαροί αλλά… Ψάχνουμε.

Μακάρι να βρούμε αύριο το πρωί τη διάδοχη κατάσταση. Δεν είναι θέμα του πόσα χρήματα θα δώσει. Μας ενδιαφέρει να είναι υγιής επιχειρηματίας, να αγαπάει το ποδόσφαιρο και να έχει διάθεση να συνεχίσει η ομάδα. Στις εγκαταστάσεις υστερούμε σε σχέση με άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Οχι στο προπονητικό, αλλά στο γήπεδο. Εχουμε μείνει πίσω. Σε ένα θέμα έχουμε κάνει λάθος. Δεν έχουμε δώσει βάρος στα φυτώρια και τις ακαδημίες μας. Φέτος θα μπορούσαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Καρλίτος:

"Μας βοήθησε πάρα πολύ. Οταν μου είπε πως θέλει να πάει στην Αστάνα, έκανε ότι μπορούσα να τον κρατήσω. Δεν… κρατιόνταν. Εχουμε καλές σχέσεις. Προχθές μου έστειλε μήνυμα. Συζητάμε, θα δούμε αν γυρίσει. Δεν αποκλείουμε τίποτα".

Για τον Λεωνίδα Βόκολο και την παραμονή του:

"Έχουμε ήδη κάνει μία κουβέντα. Θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες. Ο προπονητής έχει τις ιδέες και τα θέλω του, εμείς έχουμε τα θέλω μας. Θα δούμε αν μπορούσε να συνεχίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπαϊωάννου, Θέλουμε, Λαμία, Βόκολο,papaioannou, theloume, lamia, vokolo