MasterChef spoiler 15-5: Εκεί θα κριθεί η ομαδική δοκιμασία – Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα

MasterChef spoiler 15-5: Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο επόμενο (15/5, 21:00) επεισόδιο του MasterChef, με τον διαγωνισμό να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Πλέον αποδεικνύεται καθημερινά πως το ριάλιτι μαγειρικής του Star βρίσκεται δικαίως στις πρώτες θέσεις της prime time αναφορικά με την τηλεθέαση.

Τα όσα θα δούμε όμως στη συνέχεια αναμένεται να καθηλώσουν ακόμη περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό, με το επεισόδιο της Τετάρτης 15 Μαΐου να φέρνει τους παίκτες

στα όρια τους.

MasterChef spoiler 15-5: Εκεί θα κριθεί η ομαδική δοκιμασία – Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα

Την Τετάρτη 15 Μαΐου λοιπόν στις 21:00 θα δούμε μια ακόμη ομαδική δοκιμασία του φετινού MasterChef, που και πάλι βγαίνει εκτός κουζίνας.

Αυτή τη φορά, η νέα πράξη του διαγωνισμού θα παιχτεί στη θάλασσα ενώ το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς ο σημερινός καλεσμένος, Αστέριος Κουστούδης κουβαλά μαζί του και ένα αστέρι Michelin.

Μάλιστα, θα δούμε και ορισμένες κόντρες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την γκρι ομάδα, εκεί όπου ο Ηλίας και ο Γιάννης ο Κούρτογλου θα λογομαχήσουν άγρια!

Αυτό φυσικά είναι ενδεικτικό για το κλίμα έντασης που αναμένεται να επικρατήσει στη γκρι μπριγάδα. Θα περίμενε κανείς πως μετά τη νίκη στο τεστ δημιουργικότητας, η ψυχολογία τους θα είναι καλή.

Αντιθέτως οι εντάσεις δεν θα λείψουν και πολύ πιθανόν να στοιχήσουν στους γκρι τη στιγμή που απέναντι τους έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα που έχοντας στη σύνθεση της τους πιο δυνατούς παίκτες του διαγωνισμού (Λευτέρη, Χριστίνα) είναι το φαβορί και πάλι για τη νίκη!

Δείτε το trailer από τα όσα θα συμβούν σήμερα στο MasterChef:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef, 15-5, – Ποια,MasterChef, 15-5, – poia