Προγνωστικά στοιχήματος: Το αουτσάιντερ και τα ισπανικά γκολ

Οσασούνα - Μαγιόρκα

Ξεκίνημα από την ισπανική LaLiga

Η Οσασούνα στην ουσία τελείωσε τις όποιες ελπίδες της Μπιλμπάο (2-2) για το Champions League. Η ομάδα του Αρασάτε πραγματοποίησε καλή εμφάνιση μετά από καιρό και θα μπορούσε να έχει κερδίσει, εάν δεν πλήρωνε ένα λάθος του τερματοφύλακα της στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Η Μαγιόρκα κρατάει την τύχη στα χέρια της, σχετικά με την παραμονή, μετά από

το 1-0 επί της Λας Πάλμας. Έδειξε ότι ήθελε τη νίκη περισσότερο από την αντίπαλό της και τα κατάφερε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Επομένως, όλα δείχνουν ότι και του χρόνου θα είναι στην πρώτη κατηγορία.

Οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις, καθώς ο τεχνικός της Μαγιόρκα, Χαβιέ Αγκίρε, προσέφερε πολλές επιτυχίες όταν βρισκόταν στο τιμόνι της Οσασούνα. Έρχονται από καλές εμφανίσεις αμφότερες και θα βάλουμε το Over 1,5 το οποίο επιβεβαιώθηκε σε 6/7 μεταξύ τους ματς στο Ελ Σαδάρ για το πρωτάθλημα και προσφέρεται σε απόδοση 1.60.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σιτι

Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-0-4), καθώς επικράτησε με 1-0 της Μπέρνλι, σε ένα ματς που η αλήθεια είναι πως αν και είχε τον έλεγχο του ρυθμού και δημιούργησε ευκαιρίας (2,58 τα xGoals της έναντι 0,71 της Μπέρνλι) ζορίστηκε αρκετά.

Γενικότερα η φόρμα της μπορεί να χαρακτηριστεί μέτρια, όμως εντός έδρας η εικόνα της αλλάζει και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως τρέχει σερί 9-0-2 στα 11 πιο πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό της. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, όμως μαθηματικά δεν έχει κλειδώσει ακόμα την πεντάδα (στο -6 από τους διώκτες της Νιουκάστλ και Τσέλσι, οι οποίες αγωνίζονται αύριο).

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-0 τη Φούλαμ και πέτυχε την 7η σερι νίκη της στο πρωτάθλημα, ενώ αυτό ήταν το έκτο από τα επτά τελευταία ματς της που πέτυχε τουλάχιστον τέσσερα (!) γκολ στην Premier League. Της μένουν δύο αγώνες (ο σημερινός και η Γουέστ Χαμ την τελευταία αγωνιστική) και αν κάνει το απόλυτο των νικών θα κατακτήσει το πρωτάθλημα για 4η συνεχόμενη φορά, πράγμα το οποίο δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα στην ιστορία της κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να βρίσκονται σε φόρμα, αλλά μόνο εύκολη έξοδος δεν είναι η αποψινή. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι τους έχουν δυσκολέψει αρκετές φορές την τελευταία τετραετία, αφού σε επίπεδο Premier League μετράνε 4 διαδοχικές νίκες στο Λονδίνο, κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία τους.

Προφανώς και δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να κοντράρει κανείς την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά τη φετινή σεζόν έχει δείξει αρκετές φορές ότι δεν είναι άτρωτη στις εξόδους της και με την εικόνα που παρουσιάζει μπροστά στο κοινό της η Τότεναμ (9-0-2 στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις της) είναι ικανή για τη ζημιά.

Λαμβάνοντας υπόψη μας τα παραπάνω, θεωρούμε πως ο άσος του 7,50 είναι αρκετά υψηλός και θα προστεθεί στα προγνωστικά μας.

Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με άνεση τη Γρανάδα (4-0) κάνοντας για ακόμη ένα ματς σε σαρωτικό ροτέισον. Γενικότερα, το κλίμα είναι πολύ καλό, αφού την Κυριακή που μας πέρασε, πανηγύρισε με τους οπαδούς της στους δρόμους της πόλης την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Αλαβές πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+9’ κόντρα στη Ζιρόνα (2-2) σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Η αλήθεια είναι βέβαια πως μπορεί να μην κυνηγούσε καν την ισοπαλία, εάν δεν την προκαλούσε ο εξτρεμ Κόουτο των Καταλανών λίγο πριν μπει το ματς στις καθυστερήσεις.

Η εξέλιξη του αγώνα εξαρτάται από τη διάθεση της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 1.25 προσφέρεται ο άσος παρότι είναι αδιάφορη η γηπεδούχος. Ο λόγος που είναι η απόδοση χαμηλά, είναι διότι θα βάλει βασικούς. Επίσης, μετράει 9/10 νίκες στο Μπερναμπέου με την Αλαβές. Εμείς θα πάμε στο Over, το οποίο επιβεβαίωσαν στα 9/10 μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Βασίλισσας και είναι σε απόδοση 1.57 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Οσασούνα - Μαγιόρκα: Over 1,5 (απόδοση 1.60), 20:30 Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: 1 (απόδοση 7.50), 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές: Over 2,5 (απόδοση 1.57), 22:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα