Σπαλέτι: "Ο Τζανιόλο δεν προλαβαίνει το Euro, λυπάμαι για τη χρονιά της Νάπολι"

Οι παίκτες της Άστον Βίλα πανηγύρισαν έντονα την ισοπαλία που έφεραν την Δευτέρα κόντρα στην Λίβερπουλ (3-3) χάρη στα δύο γκολ του Ντουράν στο τελευταίο δεκάλεπτο, που στάθηκε αρκετή (σε συνδυασμό με την ήττα της Τότεναμ από την Σίτι ένα 24ωρο μετά) να τους στείλει στο Champions League μετά από απουσία 42 ετών, ωστόσο ένας παίκτης των βίλανς αποχώρησε πικραμένος από το "Βίλα Παρκ".

Ο λόγος για τον Νικολό Τζανιόλο που πέρασε αλλαγή

στο 65ο λεπτό αντί του Τίλεμανς και 14 λεπτά αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει, με τον τραυματισμό που υπέστη να του στερεί τη δυνατότητα συμμετοχής από το Euro 2024 με την εθνική Ιταλίας.

Την άσχημη αυτή είδηση κοινοποίησε την Τετάρτη (15/05) ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον τεχνικό της σκουάντρα ατζούρα να δέχεται ερώτηση για την περίπτωση του άλλοτε επιθετικού της Ρόμα και να δηλώνει: "Πολύ δύσκολα θα προλάβει το τουρνουά , ουσιαστικά θα απέκλεια την πιθανότητα".

Σημειώνεται πως ο Σπαλέτι κλήθηκε να σχολιάσει τον αγωνιστικό κατήφορο της Νάπολι τη φετινή σεζόν, που την έχει βρει στην 9η θέση και εκτός Ευρώπης μετά από τη χρονιά του σκουντέτο, με τον πρωταθληματικό κόουτς των παρτενοπέι να δηλώνει:

"Λυπάμαι για την τρέχουσα σεζόν. Υπάρχει πάντα ανάγκη να στρατολογούνται όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις, οπότε δεν εξαρτάται ποτέ μία κατάσταση από ένα μόνο άτομο αλλά από τη διαθεσιμότητα πολλών ανθρώπων και πολλών λεπτομερειών".

Keywords
Τυχαία Θέματα