Με αυτό το πρόγραμμα επιστρέφει στο MEGA η Σμαράγδα Καρύδη

10:10 15/5/2024 - Πηγή: TVNea


Ένα από τα βασικά ζητήματα του Mega που αφορούν το πρόγραμμα της προσεχούς σεζόν οδεύει προς επίλυση. Ποιος θα παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι «One question»;
Για την ανεύρεση του κατάλληλου προσώπου πραγματοποιούνται αλλεπάλληλα δοκιμαστικά εδώ και δύο μήνες, από τα οποία έχουν περάσει πρόσωπα με παρουσία σε όλο το φάσμα της τηλεόρασης. Ωστόσο, το «χρίσμα» του παρουσιαστή για το «One question» φέρεται να καταλήγει σε ένα πρόσωπο που ετοιμάζει την επιστροφή του στο Mega.

Σύμφωνα
με την Realnews , φαβορί για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού είναι η Σμαράγδα Καρύδη. Η δημοφιλής ηθοποιός έχει δοκιμαστεί και άλλες φορές στην παρουσίαση ψυχαγωγικών φορμάτ, όπως το «Celebrity game night» και πάλι στο Mega και το «Ένα εκατομμύριο yen», αλλά και το μουσικό τηλεπαιχνίδι «Νότα μία» στον Alpha. Η νέα της αποστολή αφορά ένα τηλεπαιχνίδι γενικών γνώσεων, που έχει μια βασική ιδιαιτερότητα: Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό (στο αγγλικό φορμάτ είναι 100.000 λίρες) απαντώντας μόνο σε μία ερώτηση. Ποια είναι η παγίδα; Η μία αυτή ερώτηση έχει συνολικά 20 πιθανές απαντήσεις, με τον παίκτη να καλείται να επιλέξει τη σωστή.

Το τηλεπαιχνίδι έκανε ντεμπούτο το 2022 στο βρετανικό Channel 4. Το Mega προορίζει το «One question» για μετάδοση στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με στόχο να «ξεκουράσει» το «The chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου, που φέτος μεταδίδεται επτά φορές την εβδομάδα.
Υπενθυμίζεται ότι από τα δοκιμαστικά του «One question» πέρασαν πρόσωπα ακόμα και από τον ενημερωτικό τομέα του Mega, όπως η Ανθή Βούλγαρη, η Νίκη Λυμπεράκη και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ενώ δοκιμάστηκαν και οι Γιώργος Καράβας, Λάμπρος Φισφής και ο Μελέτης Ηλίας.Πηγή: tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα