To TikTok προετοιμάζεται για τις Ευρωεκλογές

Περισσότεροι από 134 εκατ. άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη (27 χώρες ΕΕ) έρχονται στο TikTok κάθε μήνα, πολλοί από τους οποίους θα ψηφίσουν στις προσεχείς ευρωπαϊκές εκλογές. Τον επόμενο μήνα, το TikTok θα λανσάρει ένα τοπικό εκλογικό κέντρο εντός της εφαρμογής για καθένα από τα 27 επιμέρους κράτη μέλη της ΕΕ, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να διαχωρίσουν τα γεγονότα από τη φαντασία.

Σε συνεργασία με τις τοπικές εκλογικές επιτροπές και τις οργανώσεις της κοινωνίας

πολιτών, αυτά τα εκλογικά κέντρα θα είναι ένα μέρος όπου η κοινότητά του μπορεί να βρει αξιόπιστες και έγκυρες πληροφορίες. Περισσότερα από 6.000 άτομα θα αναλάβουν την εποπτεία περιεχομένου σε γλώσσες της ΕΕ, για τον εντοπισμό και την κατάργηση παραπληροφόρησης, κρυφών επιχειρήσεων επιρροής και άλλου περιεχομένου και συμπεριφορών που μπορεί να αυξηθούν κατά τη διάρκεια μιας εκλογικής περιόδου.

Επιπλέον, θα δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο «Ελέγχου Αποστολής» στο γραφείο του στο Δουβλίνο πριν από τις εκλογές. Η εταιρεία επισημαίνει ότι το έργο της για να διατηρήσει το TikTok ασφαλές δεν έχει τέλος και θα επενδύσει πάνω από δύο δισ. δολάρια παγκοσμίως φέτος για να ενισχύσει τις προσπάθειές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα