Έναρξη λειτουργίας της ΕΚΟ Energy στην Κύπρο, ως προμηθευτή πράσινης ενέργειας

Στην έναρξη λειτουργίας στην Κύπρο της EKO Energy, που θα δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας «πράσινης» ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, προχώρησε η Helleniq Energy.

Η EKO Energy επεκτείνει την παρουσία

του ομίλου στη Κύπρο, στοχεύοντας να καλύψει το σύνολο των ενεργειακών αναγκών για επιλεγμένους εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές, ως ο πρώτος, όπως επισημαίνει, ολοκληρωμένος και καθετοποιημένος ενεργειακός πάροχος στην Κύπρο.

Σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία και στην οποία τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, η Helleniq Energy παρουσίασε τα αποτελέσματα του στρατηγικού της πλάνου «Vision 2025» για την ενεργειακή μετάβαση, καθώς και τα επιχειρηματικά της σχέδια, με τα οποία φιλοδοξεί να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων για μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος και βελτίωση της ενεργειακής ασφάλειας και αυτονομίας της Κύπρου. Η ΕΚΟ Εnergy έχει ήδη ξεκινήσει τις εμπορικές δραστηριότητές της και παρέχει τις υπηρεσίες της σε βιομηχανικούς και εμπορικούς πελάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα