Η ΤΕΧΑΝ προσκαλεί πολίτες να επιλέξουν τους οργανισμούς που θα συνδράμει

Η ΤΕΧΑΝ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Εμείς δωρίζουμε 1.000.000 ευρώ, εσύ αποφασίζεις πού θα το μοιράσεις», δίνει το βήμα σε όλους τους πολίτες και τους προσκαλεί να επιλέξουν και να ψηφίσουν πρωτοβουλίες, έργα και δράσεις που έχουν αντίκτυπο στις ζωές όλων μας.

Συγκεκριμένα, η ΤΕΧΑΝ θα προσφέρει 1.000.000 ευρώ σε 4 επιλεγμένους φορείς κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού, με στόχο την ενίσχυση δράσεων που αφορούν στο περιβάλλον, την παιδεία, την υγεία και την τοπική κοινωνία, ενισχύοντας περαιτέρω το κοινωνικό της έργο. Το εν λόγω

πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου Β’ και των Υπουργείων Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Υγείας & Εσωτερικών, ενώ έχει, επίσης, την υποστήριξη της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος ΔΣ της ΤΕΧΑΝ, Απόστολος Μούργος σημείωσε: «Οι συμπολίτες μας είναι συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς οι ίδιοι θα αποφασίσουν πού θα δωριστεί το χρηματικό έπαθλο, επιλέγοντας τους φορείς που επιθυμούν. Συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε τα οφέλη και τη σημασία της ανακύκλωσης». Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή στο κοινό μέσα από το site του προγράμματος csr-texan.recycling-center.gr και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα