Βραβείο «European Marketer of the Year» θεσπίζει το EMC

Το βραβείο «European Marketer of the Year» ανακοίνωσε το European Marketing Confederation (EMC), με στόχο την εξεύρεση του σημαντικότερου CMO της Ευρώπης. Κάθε υποψήφιος προέρχεται από μια διαφορετική χώρα και προτείνεται από εθνικά marketing associations.

«Η προώθηση του επαγγέλματος των marketers είναι ένα από τα βασικά καθήκοντα του EMC», δηλώνει ο Dr. Ralf Strauss, Πρόεδρος του EMC. «Το να είσαι marketer σημαίνει

να εξελίσσεσαι και να αναπτύσσεσαι συνεχώς ως άτομο, και ενώ ασχολούμαστε πολύ με την πανευρωπαϊκή πιστοποίηση και επιμόρφωση, τα βραβεία European Marketer of the Year μάς επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε επιτέλους και το execution».

«Ένα από τα δυνατά σημεία του EMC ως ευρωπαϊκού οργανισμού είναι ότι μπορούμε να αναγάγουμε τις τοπικές πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο», λέει η Alvyde Palaimate, Αντιπρόεδρος του EMC και Διευθύνουσα Σύμβουλος του LiMA (Lithuanian Marketing Association). «Στην περίπτωση αυτή, μπορούμε να επεκτείνουμε το τοπικό βραβείο CMO της χρονιάς σε ένα πρόγραμμα όχι μόνο για τα μέλη του EMC, αλλά για όλες τις ενώσεις marketing στην Ευρώπη!». Οι υποψήφιοι μπορούν να προταθούν από μέλη του EMC, και από non-liaised ενώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα