Η realme αποκαλύπτει το realme 12 Series 5G: Το απόλυτο smartphone μεσαίας κατηγορίας, με τις κορυφαίες δυνατότητες performance

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone παγκοσμίως, ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου της ανατρεπτικού προϊόντος, του smartphone realme 12 series 5G, στις 21 Μαΐου 2024. Αυτή η πολυαναμενόμενη σειρά θα περιλαμβάνει τα μοντέλα realme 12+ 5G, realme 12 5G και realme 12x 5G.

Με βάση την αξιοσημείωτη επιτυχία των σειρών realme 12 Pro+ 5G και realme 12 Pro 5G, οι οποίες φημίζονται για την ανατρεπτική παρουσία τους στην αγορά smartphone μεσαίας κατηγορίας, η σειρά

realme 12 5G είναι έτοιμη να προκαλέσει σημαντικό αντίκτυπο κατά την κυκλοφορία της.

Το realme 12 Pro+ 5G πέτυχε τη διάκριση του ανάμεσα στα Top 2 smartphones με τις περισσότερες πωλήσεις στο Amazon Italy, αποδεικνύοντας την ευρεία δημοτικότητά του. Επιπλέον, το realme 12 Pro+ 5G και το realme 12 Pro 5G κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στην κατάταξη «Οι πιο ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες του ιταλικού Amazon» αντίστοιχα, με διάρκεια δύο ημερών. Η σειρά realme 12 Pro 5G σημείωσε σημαντική αύξηση πωλήσεων άνω του 800%, σε σύγκριση με τον προκάτοχό της, τη σειρά realme 11 Pro στην Ιταλία. Αυτό το επίτευγμα σηματοδοτεί την οριστική μετάβαση στα smartphones με κάμερες 200MP ενώ φέρνει μια νέα εποχή για τις περισκοπικές κάμερες.

Η επιτυχία αυτών των προϊόντων ευθυγραμμίζεται με τη βασική φιλοσοφία των προϊόντων της realme: «Quality Over Quantity». Η realme δίνει έμφαση στην προτεραιότητα της εμπειρίας του χρήστη, ενώ η σειρά realme 12 είναι έτοιμη να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία smartphone μεσαίας κατηγορίας, αναβαθμίζοντας την.

realme 12+5G: Το smartphone μεσαίας κατηγορίας, με κορυφαίο σκορ στο AnTuTu

Σύμφωνα με επίσημη δήλωση, το realme 12+ 5G είναι εξοπλισμένο με το ισχυρό Chipset MTK 7050, το οποίο διαθέτει 580.000W, ξεπερνώντας το σημείο αναφοράς στο AnTuTu, εξασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις σε διάφορα tasks.

Το realme 12+ 5G δίνει μεγάλη έμφαση στην παροχή ταχύτερων και καθαρότερων λήψεων master πορτραίτου, οδηγώντας στην επανάσταση των φωτογραφικών επιλογών στα smartphones μεσαίας κατηγορίας. Αυτές οι προσπάθειες αναδεικνύονται με δύο καινοτομίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην κατηγορία και συνδυάζουν τη δύναμη του συστήματος OIS της Sony, με την υπεροχή της κύριας κάμερας 50MP Sony LYT 600. Αυτός ο συνδυασμός αντιπροσωπεύει μια σημαντική καινοτομία. Με 2X In-sensor Zoom, η κύρια κάμερα εξασφαλίζει πιο καθαρές εικόνες χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, ενώ προσφέρει αυξημένη ευελιξία λήψης για την αποτύπωση εικόνων, σε διαφορετικές αποστάσεις, με ακρίβεια.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην κατηγορία, το realme 12+ 5G εισάγει το Rainwater Smart Touch, μια τεχνολογία που παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια κατά τη χρήση σε περιπτώσεις, όπου υπάρχει το στοιχείο του νερού κατά την αφή. Επιπλέον, η premium vegan δέρματινη επιφάνεια του απογειώνει το σχεδιασμό του realme 12+ 5G, καθιστώντας το ιδιαίτερο και μοναδικό.

Με το Dynamic Button, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το κουμπί λειτουργίας, ώστε να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, όπως λειτουργία πτήσης, γρήγορη εκκίνηση του ηλεκτρονικού τους πορτοφολιού και συντομεύσεις εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών, καλύπτοντας ποικίλες καθημερινές ανάγκες. Παράλληλα, η επίσημη ανακοίνωση αποκαλύπτει ότι ο σχεδιασμός του realme 12 5G προσφέρει επιπλέον εκπλήξεις με τα εντυπωσιακά νέα του χρώματα.

Το realme 12x 5G, με ομαλότερη και ταχύτερη λειτουργία 5G, πρόκειται να εντυπωσιάσει με τον σχεδιασμό και την εμπειρία 5G. Για πρώτη φορά στη κατηγορία της τιμής του, το realme 12x 5Gεισάγει το Light Feather Design. Στο φως του ήλιου, τα μοτίβα φτερών του τηλεφώνου χορεύουν με το μεταβαλλόμενο φως και τη σκιά, επιδεικνύοντας μια ελαφριά και ευέλικτη αίσθηση. Επιπλέον, εξοπλισμένο με το στιβαρό chipset Dimensity 6100+ 5G και αλγορίθμους βελτιστοποίησης δικτύου, το realme 12x 5G είναι το ιδανικό smartphone για gaming και multitasking.

Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσουν τα μοντέλα realme 12+ 5G και 12x 5G. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και λεπτομέρειες, σχετικά με αυτή την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία στις21 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα